Marej: On sve može, Jokić je neverovatan igrač

Džamal Marej bio je najbolji pojedinac susreta u kojem je Denver pobedio San Antonio sa 102:99.

Izvor: Z.K.

Subota, 29.12.2018.

09:18

Marej: On sve može, Jokić je neverovatan igrač
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

On je bio najefikasniji u timu Nagetsa sa 31 poenom, a posle utakmice, koju je završio sa povredom članka, pohvalio je srpskog košarkaša Nikolu Jokića.

Nikola je susret završio sa 21 poenom uz devet skokova i isto toliko asistencija, a Marej je fasciniran načinom na koji naš košarkaš iz utakmice u utakmicu pokazuje koliko je dobar.

"Ima li stvari koju on ne može da uradi? Mislim da je svima dokazao da je zasluženo kandidat za MVP-a. Kada su nam potrebni njegovi poeni, on postigne 32 kao protiv Dalasa. Kada nam trebaju skokovi, on je odličan. Opet, kada nam treba da razigrava saigrače i da se žrtvuje za tim, tu je. Pustite statistiku, on jednostavno svake večeri radi mnogo toga na razne načine. Zato je on poseban igrač", zaključio je Marej.

Iako je osećao bolove, Marej je rekao da će uskoro biti dobro.

"Osećam se odlično, ma senzacionalno", nasmejao se očigledno zadovoljan zbog pobede izborene pod teškim okolnostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: