Lebron o Trampu: J**e mu se za narod

Lebron Džejms, najbolji košarkaša današnjice, ponovo je kritikovao predsednika SAD Donalda Trampa.

Izvor: B92

Petak, 16.02.2018.

17:26

Lebron o Trampu: J**e mu se za narod
(Photo by Adam Glanzman/Getty Images

Igrač Klivlend Kavalirsa često kaže nešto na račun Trampa, a sve zbog lošeg položaja afro-amerikanaca od kada je novi predsednik došao na vlast.

"Na najvažnijem mestu u državi je čovek koji ne razume ljude. I zaista mu se j**e za narod. Kada sam bio mlađi imali smo tri zanimanja na koje smo gledali kao na inspiraciju", rekao je Džejms, a potom i dodao:

"Jedna od njih bila je i predsednik Sjedinjenih Američkih Država, druga je bio neki sportista i treća najveći pevači/muzičari tog vremena. Nikada niste mislili da možete da bude neko od njih, ali ste ih uvek gledali kao na ispiraciju".

Kada je reč o sadašnjem predsedniku SAD, Lebron ističe da je došlo loše vreme.

"Ne možemo da promenimo reči koji dolaze iz njegovih usta, ali možemo da stalno ljudima govorimo kakva je sitaucija, da nas slušaju i da vidi da ovaj put nije dobar", kazao je Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: