LeBronova majka vozila pijana

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Nedelja, 22.01.2006.

19:33

Default images

Majka LeBrona Džejmsa uhapšena je zbog vožnje pod uticajem alkohola. Glorija Džejms je zaustavljena u petak uveče od strane dvojice saobraćajaca u Ejkronu.

“Još nekam sve informacije o događaju. Kada budem seo sa familijom, saznaću šta se dogodilo i onda ću biti u mogućnosti da dam komentar”, rekao je LeBron Džejms posle utakmice protiv Jute u kojoj je postigao 51 poen.

Saobraćajci tvrde da je gospođa Džejms umalo udarila u njihov auto vozeći “Kadilak Eskalejd”, a kada su je zaustavili, mirisala je na alkohol i bila potpuno dezorijentisana.

Ona se opirala privođenju, a u toku dovođenja u stanicu vikala je razne ružne reči saobraćajcima. Gospođa Džejms je odbila da se podvrgne alko-testu, a puštena je uz kauciju od 2.500 dolara, sa optužbama za prekoračenje brzine, vožnju pod dejstvom alkohola i vređanje policajaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: