Klipersi "sahranili" Boston, Lejkersi odoleli Kevsima

Izvor: B92, zvanicni sajt

Četvrtak, 05.02.2004.

10:27

Default images
Marko Jarić imao je 3 poena, 9 asistencija i devet skokova u pobedi Klipersa nad Bostonom 95-86. Gosti iz Los Andjelesa pobedili su uprkos odsustvu Korija Magetija, pre svega zbog 36 poena Kventina Ričardsona, koji je postigao i 8 trojki. Uz Ričardsona istakao se i Elton Brend sa 22 poena i 11 skokova. Drobnjak je igrao ali se nije upisao u strelce.

Od ostalih rezultata u NBA ligi izdvajamo pobedu Lejkersa nad Klivlendom posle produžetka 111-106 i Čikaga nad Jutom u Solt lejk sitiju, 95-79. Pavlović je postigao 2 poena za 19 minuta u igri. Trener Džeri Sloun moraće da sačeka bar još dve utakmice da bi dostigao 900. pobedu u karijeri. U porazu Finiksa od Portlanda 101:97, Čabarkapa ponovo nije igrao zbog povrede zgloba.
Šakil O'Nil vratio se na teren posle jedne utakmice suspenzije i bio najefikasniji na terenu protiv Kevelirsa u Klivlendu. On je postigao rekord sezone - 37 poena, mada je očajno šutirao sa linije slobodnih bacanja, samo 9-20. Geri Pejton pružio je takodje odličnu partiju, sa rekordom sezone od 30 poena. LeBron Džejms držao je Kevse u igri sve do produžetka, ali na samom kraju promašio je odlučujuću trojku uz zvuk sirene. U produžetku ih je inače dao 3.

U Ist Raderfordu, Nju Džersi je izvojevao 5. pobedu za novog trenera Frenka, dok su u Atlanti domaći Houksi iznenadili zahuktale Vulfse, uz odličnu partiju Šarifa Abdura-Rahima. Vizardsima je u Vašingtonu falilo samo malo da dobiju odlične Grizlise, a u Nju Orleansu, Dirk Novicki se postarao da takve dvojbe nema u dvoboju sa Hornetsima. Stiv Frensis imao je svoje veče u pobedi Roketsa u Hjustonu, dok je glavni strelac gostujućih Baksa, Majkl Red zakazao, imao je samo 12 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: