Jarić učestvuje na "Rookie challenge"-u

Izvor: B92, AFP

Utorak, 27.01.2004.

23:26

Default images
Bek Klivlenda i “srednjoškolski fenomen”, Lebron Džejms, predvodiće ekipu “rukija” u utakmici protiv “sofmora” na meču “Svih zvezda” (All Star Game) u Los Andjelesu, sredinom februara.

Društvo devetnaestogodišnjem Džejmsu praviće Karmelo Entoni iz Denvera, Kris Boš iz Toronta i Džoš Hauard iz Dalasa.

U timu “početnika biće i Dvejn Vejd iz Majamija, Kris Kejmen iz Klipersa, Kirk Hajnrih iz Čikaga, Džarvis Hejz iz Vašingtona i Udonis Hejslem iz Majamija.

Centar Hjustona, Jao Ming, predvodiće ekipu igrača “druge godine”, uz Manua Djinobilija iz Sparsa i Amarea Stodemajera iz Finiksa (bivšeg rukija godine).

U ekipi sofmora su i: Marko Jarić-Klipers, Nene-Denver, Tejšon Prins-Detroit, Ronald Marej-Sijetl, Karlos Buzer-Klivlend i Majk Danlivi-Golden stejt.

Timove je birala komisija od 11 bivših igrača i trenera koji trenutno rade kao TV komentatori. Utakmica će biti igrana na dva poluvremena od 20 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: