Nova vest
Košarka 90

21.5.2024.

12:02

Šta je Lazarević rekao policiji: "Pitao sam ga, on se izmakao i udario pesnicom"

Pred treću utakmicu finalne serije ABA lige desio incident između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

Izvor: Sport Klub

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Posle ovog incidenta došlo je do raznih saopštenja iz oba tabora, gde su se mogle čuti različite verzije ovog događaja.

Već je bilo mnogo priča o ovom incidentu, došlo se u posed i snimka kamera iz Arene, ali iz Partizana naglašavaju da nedostaje ključni minut snimka.

Nijedan snimak do sada nije doneo jasnu sliku šta se sve desilo u nedelju popodne.

Stefan Lazarević je posle incidenta koji se dogodio u Areni oko 16.30 sve ispričao u zgradi MUP.

"Dana 19. 5. 2024. godine ja sam kao član Košarkaškog kluba Crvena zvezda došao sa svojim klubom na zakazani pripremni trening u 11.15 časova u Beogradsku arenu. Po dolasku u Beogradsku arenu sa timom sam otišao u svlačionicu kako bih se spremio za trening. Kada sam se spremio za trening ja sam krenuo ka prostoriji gde je smeštena teretana a ona se nalazila preko puta Zvezdine svlačionice.

Kada sam izašao iz svlačionice ja sam video da se ispred mene nalazi igrač KK Partizan Džejms Naneli koji je imao sa mnom sukob u toku utakmice na kojoj me je uhvatio za vrat. Isti je bio u društvu sa takođe igračem Partizana Džejlenom Smitom. Ja sam se Naneliju obratio po imenu na engleskom jeziku, a zatim mu prišao i upitao ga takođe na engleskom jeziku: ‘Da li je normalno da hvataš čoveka za vrat za vreme utakmice?’ na šta mi je on odgovorio: ‘Da, jeste’, a zatim je krenuo da psuje nešto na engleskom jeziku.

On je u jednom trenutku krenuo da uzmiče unazad jer smo bili relativno blizu licem u lice, da bi on u jednom trenutku svojom desnom rukom stegnutu u pesnicu udario me u predelu lica sa leve strane u predelu levog oka, a ja sam ga potom uhvatio za njegov vrat i oborio ga na pod. Dok sam ga držao za telo na podu, osetio sam da me igrač Partizana Džejlen Smit vuče oko struka kako bi nas razdvojio, a u tom trenutku su izleteli ostali moji saigrači gde su nas razdvojili.

Pošto su nas razdvojili, nije više bilo sukoba i svako je otišao u svoju svlačionicu. Ja sam posle tog događaja odradio ceo trening i nakon toga je došao klupski doktor Nebojša Mitrović koji mi je sanirao povredu na licu, a u međuvremenu se pojavila patrola policije. Ja sam po proceduri koju mi je naložila policija otišao u KBC Bežanijska kosa gde sam izvršio potrebne preglede i dobio lekarski nalaz“, stoji u policijskom zapisniku do koje je u posed stigao Sport klub.

Podeli:

Komentari 90

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 90

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

I AMD "konja za trku" ima

Kalifornijska kompanija AMD (Advanced Micro Devices) predstavila je danas na konferenciji Kompjuteks (Computex) u Tajpeju nove AI čipove, što znači da će firme Intel i Nvidia uskoro dobiti novu konkurenciju na tržištu.

Tanjug

11:27

2 h

Novo Sport Video Menu