Fudbal 95

Utorak, 15.03.2011.

20:51

Stanković i Vidić u četvrtifnalu!

Fudbaleri Intera plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona posle neverovatnog meča na ’Alianc areni’.

Stankoviæ i Vidiæ u èetvrtifnalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

dzdz

pre 13 godina

Ljudi,ja jesam veliki grobar,ali kada sam video Deja sinoc sa kapitenskom trakom suze su mi krenule od srece. Bio i ostao ljudska i fudbalska velicina.Dejo majstore!!!
(mladen, 16. mart 2011 11:28)

Dok si ti plakao zbog toga, navijaci Intera su plakali zbog njegove katastrofalne igre. Kakav Stankovic, pa covjek je sinoc bio najgori na terenu prema svim izvjestajima. Tek nakon njegovog izlaska i povlacenja Snajdera na njegovu poziciju playmakera, Inter je poceo igrati i liciti na nesto. Stankovic vise nije niti za klupu a kamoli za prvu momcad Intera.
(Zoom2, 16. mart 2011 13:45)

a gde ti je Pranjic bio kod treceg gola Intera? trckara i gleda kako Pandev postize gol.

Zoom2

pre 13 godina

Ljudi,ja jesam veliki grobar,ali kada sam video Deja sinoc sa kapitenskom trakom suze su mi krenule od srece. Bio i ostao ljudska i fudbalska velicina.Dejo majstore!!!
(mladen, 16. mart 2011 11:28)

Dok si ti plakao zbog toga, navijaci Intera su plakali zbog njegove katastrofalne igre. Kakav Stankovic, pa covjek je sinoc bio najgori na terenu prema svim izvjestajima. Tek nakon njegovog izlaska i povlacenja Snajdera na njegovu poziciju playmakera, Inter je poceo igrati i liciti na nesto. Stankovic vise nije niti za klupu a kamoli za prvu momcad Intera.

Д

pre 13 godina

Супер играч Семјуел Ето!
Фантастична контрола лопте Лусија.
Снајдер на правом месту и одличан шут.
Пандев разантно!

mladen

pre 13 godina

Ljudi,ja jesam veliki grobar,ali kada sam video Deja sinoc sa kapitenskom trakom suze su mi krenule od srece. Bio i ostao ljudska i fudbalska velicina.Dejo majstore!!!

nkica

pre 13 godina

kakav pos'o je inter odradio prosle godine,kada su mu barca i real "poklonili" (da ne kazem - uvalili) eto'a i sneijdera,fenomenalno.

domagoj

pre 13 godina

tko god je pratio LP prošle godine, sjetit će se da je Bayern prošao kroz iglene uši i da ih je vukao Ivica Olić. On je bio glavni protiv Juvenstusa i vadio ih je protiv Manchestera. On možda izgleda smiješan, ali je radio za momčad i ginuo na terenu čime je anulirao deficit u tehnici. Jučer gledam Bayern i nemam što vidjeti. Ribery i Robben idu na solo prodore, ali kao momčad nemaju uigrane akcije. Kad god je Inter došao do 16m izgledao je opasniji i organiziraniji u odnosu na Bayern. Gomez vodi loptu, situacija 3 na 2 i on krene u dribling i propadne napad. U još par opasnih situacija nisu znali finiširati. Tada sam znao da će im Inter zapapriti. Bayernovi igrači previše soliraju, a tu kruha nema. Intera cijelu godinu muče ozljede i još su imali u početku Beniteza (koji je uneredio Liverpool, jer je promijenio valjda 50 igrača u 5 godina), ali imaju rutinu i čvrstoću u obrani. S druge strane Bayernova obrana je katastrofa. Realno da golman Intera u dvije utakmice nije branio k'o početnik, Bayern ne bi bio niti blizu prolaza. Za kraj drago mi je da odlazi Van Gaal. To je prepotentan lik koji je godinama upropaštavao Barcu. Prošle godine kaže Oliću: na tebe ne računam, možeš ići. Kada ga je Olić izvukao protiv Juvea, ovaj mu kaže: čestitaj mi što sam te stavio u igru. Halo? Sumnjam da je bolji pedagog sa ostalima. Kada Inter da gol, oni pregaze Leonarda od sreće. Nogomet je kolektivni sport i igrači i trener trebaju disati zajedno. Bayern nije kolektiv.

NEPRAVDA

pre 13 godina

Prvi gol Intera je bio čist ofsajd. Bayern je bio bolji u oba susreta, a u ovom drugom do 65 minuta moglo je biti dva, tri razlike za Bayern, ako ne i više jer su imali dosta šansi. Ali Bayern je sam kriv jer im je odbrana katastrofa. Pranjić, Breno i Van Buyten nisu ni za amatersku ligu, a i trener im baš nije sav svoj. Uglavnom Bayern je za klasu jači u veznom redu i napadu, ali zato je Interova odbrana za deset klasa bolja od Bayernove. Šteta za fudbal što je Bayern ispao jer puno lepše igraju od Intera. Ne volim ekipe koje se veći deo utakmice brane,ali to je fudbal i ne pobeđuje uvek bolja ekipa. Nadam se da će kuglice u petak spojiti Inter i Barcelonu. Protiv Bayerna se Inter provukao, ali protiv Barcelone nemaju šanse.

Vox

pre 13 godina

E pa ne ide to tako, prodaš Fan Bomela pa onda kukaš nad gorkom sudbinom. Čovek jeste arogantan i ume da bude pravi mesar na terenu, ali uživa autoritet kod sudija i oseća ritam utakmice, držao im je sredinu cele prošle sezone. Ne može sa decom da se igraju ozbiljne utakmice, prvo Arsenal sad Bajern.

grbavi

pre 13 godina

ma koji bre lepshi fudbal o chemu prichate o gluposti i sebichluku koji su pravili igrachi bajerna nonshalantni shvajshtajger da nije onako reagovao mozda bi golman i odbranio snajderov udarac zashto je roben izashao imam utisak da su se kladionice tumbale ko reaktor u fukushimi inter je pametnijom igrom proshao dalje nadam se da cu ih gledati u finalu

nije lako, ali nisu oni baš neranjivi

pre 13 godina

od kad ja pratim fudbal a to je 20-ak godina,...,ne podcenjujem Inter nego je tako,oduvala bi ih Barsa,sem ako ne bude vulkana)))
(Pavle, 16. mart 2011 04:01)
Kaže se poTcenjujem (jednačenje suglasnika po zvučnosti), a to bi u tim godinama morao da znaš.
Što se fudbala tiče, tim koji bude uspeo da ORGANIZOVANO napadne zadnju liniju Barse, dobija ih.

o2d

pre 13 godina

Dati 3 gola u gosti i reci na kraju da INTER nije zasluzio i prosao na srecu, je samo notorno ne poznavanje fudbala iz proste navijacke izdiske. Slicne takve su bile i prosle godine sa Barselonom u polufinalu, kada sa 10 igraca na Nou Kampu Inter bio osudjen sto se branio protiv Barselone. I uspeo.
Drago mi je Intera, jer dokazao da ipak ovi momci su sampioni i odneli sumnje da ipak Murinjo nije Inter - i bez njega pobedjuju i osvajaju naslove.
A sto se tice Pandeva, jeste ne moze on vratiti staru slavu dok je bio u Lazio, bio kreativniji i slobodniji u igri, da svaku sezonu bio u top tri golgetara u Kalco lizi, sto ga i dovelo u Interu. Secate se onih dva gola protiv Reala u Rimu u LS? Murinjo ubio njegov stil igre, golovi su izostali, ali i sam Murinjo nikada nije propustao da da pohvale Pandevu. Na ovom mecu jedna perfektna asistencija Etoa i jedan fantastican gol u naletu i sut koji odlucuje utakmicu. Vredi se to priznati, koliko ga neki ne voleli. Nadam se pored Leonarda dobice vise sanse da vrati svoje kvalitete, a sad nek uziva u svoju slavu i ovu epohalnu pobedu Intera usred Minhena. Uzivali smo svi mi u dobar fudbal:)

Zutocrni

pre 13 godina

Interesantno koliko se sada javljaju navijaci Intera,a kolko su cutali na poluvremenu.I kakva smesna konstatacija Inter nadigrao 'Bayerna u drugom poluvremenu'.Ne zna se da li je imao Inter vise srece ili je 'glupost Bayerna' pomogla Interu da prodje.Mec jeste bio rezultatski uzbudljiv ali kolko su gresili i jedni i drugi ne bi se moglo reci da su medju najboljima trenutno-sto se vidi iz njhovih domacih prvenstava.I stalno spominjete Pandeva(nemam ja nista protiv njega),ali Etoo je dva puta od bilo kog igraca Intera zasluzniji za prolazak.Nadao sam se da ce makar 10 komentara biti njemu na cast,ali vi Interovci ste se nalozili na neverovatno srecnu pobedu.Ne umete da cenite fudbalsku velicinu.Mnogo brzo se lozite!

Ivan

pre 13 godina

Sto toliko kukate? Setite se koliko je zasluzeno Bayern prosao Manchester prosle godine. Uostalom da nije Cezar pravio gluposti ovo ne bi bilo ni toliko neizvesno.
Mogao bi sada Bekenbauer da se javi i objasni Italijanima kako nemaju pojma...

Pavle

pre 13 godina

Realnost da je Bayern razbio Inter,ko god drugacije misli ili nije realan ili nije gledao istu utakmicu kao ja,samo luda sreca je pomogla Interu,neko ce reci srecu treba zasluziti,i to je tacno,Inter je bio bolji u prvom mecu ali ukupno gledano Bayern je bio po meni bolji tim,ja navijam za sto bolji fudbal,ne simpatisem nikog posebno izuzev Barse naravno,to su momci koji po meni igraju najbolji fudbal od kad ja pratim fudbal a to je 20-ak godina,i ne vidim nikog ko moze da im stane na put,nisu realni oni koji pricaju da to moze biti Manchester,budimo realni celu sezonu se provlace,nemaju nijednu utakmicu da su odigrali dominantno,voleo bih finale Barsa-Real,dve najjace ekipe definitivno,a u 1/4 Barsa-Inter,mislim da bi to bilo ponizavanje,ne podcenjujem Inter nego je tako,oduvala bi ih Barsa,sem ako ne bude vulkana)))

Makedonac

pre 13 godina

A zasto je na kraju utakmice na stadionu pustena pesma 'You'll never walk alone', moze neko da objasni? : )
(abc, 15. mart 2011 22:49)

Zbog katastrofe u Japanu.Bila je na terenu i japanska zastava na kojoj je pisalo 'You'll never walk alone'.

johan

pre 13 godina

Ustvari, nisu naši igrači imali baš svoj dan. Nemanja se odmara za bitnije utakmice (odličan potez starog lisca!), dok Dejan nije izdržao svih devedeset minuta. I Inter i Mančester su odigrali odlično bez njih. Za desetku - idu dalje. Dobra je stvar što naši igraju u kvalitetnim timovima, to doprinosi mnogo našoj reprezentaciji.

Bile su ovo dve fantastične utakmice, posebno ova u Minhenu. Igrači Intera su sada zaista obradovali svoje navijače, i pokazali da ono od prošle godine ipak nije samo Murinjova zasluga. Najiskrenije čestitke svim simpatizerima Intera! Bajern je popio klasičan nokaut, ovo je za njih kraj sezone. Čini mi se da nisu toliko fokusirani na svoj posao kao i prošle godine, što je i razumljivo za tako mladi tim, ponela ih slava što se kaže. Takodje, Olimpik je odigrao hrabro protiv Utd-a pa šta bude. Nisu bili daleko od izjednačenja ali su ipak propustili svoju šansu da izbace nekog od velikana. Hernandez možda izrasta u novu ikonu Mančester Junajteda, vreme će pokazati.

PS. Jedva čekam žreb u petak :)

HATTAB

pre 13 godina

Lako i lagano ce sada Ac Milan do skudeta a Interu je ovde kraj realno.Bayern nema odbranu i napad im je mnogo sebican.Barca do finala lagano i trofej u rukama igracima BARSELONE dolazi bez dileme ! Forza Ac Milan.Ko ce slusati sad makedonce ovde u R.M za Pandeva lol.

Zlatko

pre 13 godina

1. Pročitavši komentare pitam se šta pojedinci rade dok traje utakmica? Nebitno da li gledaš na TV-u ili negde na netu. Sačekaj kraj, pa onda piši svoje mišljenje. Nebitno koji je sport, večeras je to bio fudbal.
2. Može li neko da mi objasni, ko se malo bolje razume u fudbal, koja je ekipa u drugom poluvremenu bila iz Italije? Bajern ih je u prvom delu toliko nadigrao, da je dao još jedan verovatno bi bilo gotovo. U drugom poluvremenu su odigrali kao Italijani, čuvajući rezultat, računajući da im je 2:1 dovoljno za prolaz.
3. Može li neko da mi nabroji povređene/suspendovane igrače Intera? Mislim, onaj što je igrao centarhalfa, onaj što je ušao umesto Dekija, onaj Japanac, Marokanac. Ko su ti ljudi?
4. Ne znam zašto većina kritikuje Dekijevu igru. Dok je igrao, igrao je dobro. Iako je igrao iza dva napadača, bilo ga je po celom terenu, vraćao se, ispraćao je i tuđeg igrača kad bi Bajern krenuo u kontru ili polukontru. Možda nije bio asistent kod gola, ali je odradio dobar posao. Nemojte odmah čim ne da gol ili ne bude asistent da kritikujete njegovu igru.
5. Neko je već pitao, zašto na kraju „You’ll never walk alone“? To je himna Liverpula, a koliko znam pevaju je i Seltikovi navijači.

Koкан

pre 13 godina

Jedna lasta ne cini prolece, kao ni sto jedan pogodak ne cini napadaca. Svaka cast Pandevu na golu, ali covek veceras nije nista pokazao, iz one situacije bi pogodio i Slavko Perovic, he he he. Eto je jos jednom objasnio kakose igra fudbal kao i Kivu, Snajder manje-vise ostali ne zasluzuju prelazne ocene... Svaka cas nemackim fudbalerima na pokazanoj igri, bili su fenomenalni, ali ko ne iskoristili toliko zicera i ne treba da pobedi1

Ilija

pre 13 godina

Bravo GORAN PANDEV, majstore, najgolem MAKEDONSKI ambasador
dokaza deka vredis
Vecerva cela Evropa dozna kade e MAKEDONIJA
Napred Inter do finale

GoranNS90

pre 13 godina

Bajern je veceras igrao bolji fudbal od barselone, nema puno kombinovanja, samo napred, otvoreno, junacki. Zao mi je sto su izgubili, ne da nisu zasluzili nego strasno. Ovo je definitivno jedno od najboljih osmina finala koja sam gledao, dinamika, sanse, otvoreno, a ne totenhem milan, ili barsa arsenal. Ne razumem kada neko napise da je inter bio bolji tim :|, umesto da navijamo za dobar fudbal, vecina vas uzdize inter i pljuje po bajernu.... uzas!!!!

Vlada016

pre 13 godina

Moram da priznam da na poluvremenu nisam verovao u Interov prolaz dalje iako volim taj klub. Stvarno su igrali ocajno, sa nekom cudnom postavkom igraca: Deki odmah iza Etoa, Snajder iza Kambijasa a Motinu poziciju u timu nisam mogao da provalim do kraja meca. Bajern jeste bio bolji u vecem delu meca ali i u Italiji je Inter bio bolji a Bajern odneo pobedu. Plus mi je drago sto je Bajern izgubio jer je prosle sezone dosao do finala upravo kako su danas ispali.
Sto se drugog meca tica, cini mi se da je Mancester ovo odradio rutinski (jesu bili u problemu pred kraj meca ali su ipak vise zasluzili prolaz dalje). Voleo bih da se vecerasnji pobednici nadju u finalu (volim i jedne i druge) pa neka bolji pobedi.

Zagor

pre 13 godina

I zasto Nemcima 4 kluba u ls a italijanima 3? Aman pa ako im taj Bajern nista ne uradi,sta ce ovi drugi? Borusija koja ce biti prvak a ispala u grupi lige evrope,aman?
A ovamo Milan,Inter,Juve,Roma...
Malo su sad u krizi ali opet su jaci od nemaca...

Boban

pre 13 godina

Meni je drago sto je Inter prosao, cene igrace sa ovih prostora nevazno koje su nacionalnosti za razliku od vecine bogatijih klubova.

Pozdrav svima !!!

Brane

pre 13 godina

Potpuno zasluzena pobeda Intera!. Nadigrali su Bayern u drugom poluvremenu i dokazali velicinu! Offiside nije bio, Bayern nokautiran!! Realno Inter je za klasu jaci. To se videlo vec u prvom mecu. Kada cemo pricati o sreci i koji tim je srecnono pobedio neka se svi prisete interovih sansi u prvoj utakmici i gola za Bayern u zadnjoj minuti utakmica...to nije bila sreca???Inter na krovu Evrope!

Svaka cast

pre 13 godina

Bajern prelepo igrao,ali Inter srcano i odbrambeno,svaka cast Interu,i svaka cast Manchesteru. Evo link za prenos svih sportova.

http://exyucafe.in/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=73

Josko Martinoski

pre 13 godina

(pa ovaj je gori od Đorovića, 15. mart 2011 21:45)
Jel si sada smesan sebi ili ne???
Btw, Milito je povredjen vec 2-3 nedelje..

rambo

pre 13 godina

Bajer prolazi, i to laganica!
(IVORY, 14. mart 2011 21:42)

Decko, ajde ti za pocetak nauci nazive klubova o kojima "komentarises". Jedino opravdanje koje imas je sto si grobar, posto nema Zvezdasa koji bi pogresno napisao ime tog kluba.

kk7

pre 13 godina

A zasto je na kraju utakmice na stadionu pustena pesma 'You'll never walk alone', moze neko da objasni? : )
(abc, 15. mart 2011 22:49)

Videli i Nemci da B92 stalno prenosi Liverpul, i da to nekima smeta u Srbiji, pa ajde i oni malo da ih potkace.

io sono interista

pre 13 godina

haha vi sto ste stavljali komentare na poluvremenu,javljajte se,zasto cutite,pa dugujete izvinjenje svima,a narocito pandevu,inter samo napred,samo gazi,u lndon poodbranu trofeja,FORZA NERAZZURRI!!!

diskretni heroj

pre 13 godina

Grande Inter je pokazao karakter pobednika,sampiona, veceras,ponosan sam na njih ,malo promukao,al proci ce do 17h sutra...

oki doki

pre 13 godina

uf kad sam video browna u sastav iskreno sam se uplasio za prolazak manchestera ubedjen sam bio da ce da prime barem gol , onda jos roviti nani , stari skols i giggs koji su morali da igraju citavu utakmicu , marselj je zaista imao dobru sansu da izbaci najbolju ekipu na svetu ali tu je bio jedan decko koji se zove javier hernandez cikarito koji sa dva rutinska gola lansirao manchester u cetvrtfinale koji ce sa oporavljenim vidicem , ferdinandom , parkom , flecerom i ostalim majstorima igrati mnogo bolje!!!!

BarcaBoy

pre 13 godina

Italijani nebi bili italijani kad nebi dali gol u 88+ minutu! Inter sa 2 igraca dobio utakmicu..- eto i snajder!Nisu zasluzili jednostavno..al italijani su italijani! Nadam se 1/4 finalu Barsa-Inter pa da im barsa naguzi ovog cezara zo proslogodisnju gradju :DD Tako da inter ispada u 1/4 finalu 95%..Pa sahtjor bi ih dobio kako su igrali veceras.

BARSA DO POBEDE!!

Moravac

pre 13 godina

Izvedes Stankovica,a ostavis najvecu zabludu Serije A Pandeva i zelis da prodjes... Plasim se za UTD bez Vidica!
(doktor, 15. mart 2011 22:02)

Posle se cudimo sto nam ovako ide, a vidite kakvi su nam doktori???

arkadij

pre 13 godina

Ne znam sta se primate.. Neke opservacije na poluvremenu su bile sasvim na mestu.. Goran Pandev jeste odigrao ocajnu utakmicu, upropastio je mnogo dobrih akcija, Cezar je bio katastrofalan, Inter je igrao prilicno dosadno i nekreativno.. Prosto se desilo da je ta jedna lopta usla u gol, kao sto je moglo Bajernovih 10, kao sto je mogla i da ne udje. Bajern jeste bio mnogo bolji, opasniji, ipak drago mi je sto je Inter prosao, ali ako odigraju i sledeci dvomec u LS poput ovog, definitivno nemaju sta da traze u 1/4 finalu.

doktor i po

pre 13 godina

Hej, pljuvaci, pozdrav od Pandeva =) Divna asistencija i perfektan evrogol za preokret.. ma da, kakva zabluda, covek stvarno nema pojma =))

stefan

pre 13 godina

Ne verujem,,,da li je moguce da se ovi italijani na ovaj nacin uvek izvlace.Isto ko i milan prethodnih godina kad je stizao do finala i osvajao,,,,nikakvu igru nemaju...Bajern je tri puta bolja ekipa i ne mogu da verujem da se nemcima ovo desava koji su poznati da ovakve prilike ne propustaju...Italijanski fudbal najgori u evropi ubedljivo,,ne mogu da ih podnesem.....!!!!

vladimirrr

pre 13 godina

Kakva utakmicaa,moram samo da kazem da inter mora da rastjera ove starce a i stankovica sa njima nema ko da probije po krilu,otjerat i maicona i cezara,a moram samo da pohvalio lucia nikad ga nisam voleo zato sto je prgav al kakva je igracinaa uff kakav dribler uziva u svakoj minuti na terenu veliki borac skidam mu kapu

Dax

pre 13 godina

Koliko ima srece ovaj INter da je to strasno Bajern je bio 5x bolji ali eto i to je fudbal sa ovakvom igrom INter nema sta da trazi protvi Reala ili Mancestera ukoliko im ovi budu bili sledeci rivali...

očevidac

pre 13 godina

zbog večerašnje nepravde , prestajem da pratim LŠ , dal' je moguće da Inter prođe ekipu Bayerna koja ga je demontirala u PP , i to veoma nezasluženo...
isto ovako mi je bilo krivo i kad je Španija pobedila Nemačku na SP , skroz očajan fudbal igraju španci , italijani i portugalci , da se ja pitam zabranio bi im bavljenje fudbalom !!!

pazza INTER amala

pre 13 godina

Izvedes Stankovica,a ostavis najvecu zabludu Serije A Pandeva i zelis da prodjes... Plasim se za UTD bez Vidica!
(doktor, 15. mart 2011 22:02)

Mislim da dugujes VELIKOOOO izvinjenje Pandevu. Mnogo velika zabluda je :)
Makedonsko devojce kitka sarena!

muva

pre 13 godina

Taman sam hteo da kazem kako Pandev samo smeta u igri,a on napravi onakav potez.... Zbog ovakvih utakmica je fudbal najpopularniji sport!!

BaneUtd

pre 13 godina

Uh, United se jedva izvukao. Treba da slavimo Van der sara, covek mas spasao. Ako ovako igramo dalje, tesko cemo proci. Sto se tice Intera, prosli na srecu i uz prvi gol iz ofsajda.

zlatiborac

pre 13 godina

Neverovatno. Kod rezultata 2:2 Interovi igraci pokazuju jedni drugima da smire i uspore igru iako im rezultat ne odgovara. Bajern se uspavao i Inter tipicno italijanski postize pobedonosni gol u samoj zavrsnici tekme. Usput, pravo je cudo da M United bez Vidica nije primio vise golova. Koliko im je Nemanja nedostajao vidi se i po broju gol sansi za Olimpik.

Sheriff

pre 13 godina

Jasno je da Inter ispada. Pa zar Pandev ili Stankovic garantuju prolaz. Dok im oni kreiraju igru, nema nista od njih. Bajer prolazi, i to laganica!
(IVORY, 14. mart 2011 21:42)

Evo koliko se IVORY razume u fudbal..prestani da saljes komentare i sve nas spasi !!!

navijac bajerna

pre 13 godina

Ne moze Bajern da igra ovako nonsalantno.Mozda Inter nije u bog zna kakvoj formi,ali opet nije to neko Sevojno pa da se sprdaju.Osim toga,onaj Van Gal il' gubi kompas il' zna nesto sto mi ne znamo.Pa covece,de ces onog kilavog Krafta na gol,vidis da se decko uplasio (da ne kazem onaj drugi izraz),prvi gol Eto-a je mogao prosecan golman laganica da odbrani.Treba Bajernu jos neko pravo pojacanje,a ne ove dileje,Robben dobar kao i uvek,Riberija stavili u dzep i to Cambiasso,Miller ne suvise zapazen,Gomez dobar,Lahm,Schweinsteiger,Van Buyten ok,svi ostali izuzetno losi,onaj Breno balvan nije ni za JSL.Svaka cast Interu,zasluzena pobeda.

Kol

pre 13 godina

Kako su ih svabe rastavile u prvom poluvremenu moglo je komotno biti 4-1, dok ovo pisem inter je izjednacio i voleo bi da prodje dalje iako to deluje tesko ne zbog toga sto navijam za italijane vec zbo stankovica! Samo da Junajted prodje dalje vode samo 1-0 valjda ce tako ostati do kraja!

Boris

pre 13 godina

(pa ovaj je gori od Đorovića, 15. mart 2011 21:45)

Prvo, za tvoju informaciju Milito je povredjen i zato nije mogao da igra. Isto kao i Samjuel koji je prosle sezone bio stub odbrane Intera. Pazzini nema prava nastupa u LS i ovo je bio trenutno najjaci sastav Intera u ovom trenutku. Ne bas fenomenalna igra, ali prava Italijanska, oprezna do kraja i cekanje na gol do samog kraja.
P.s. Aca Stojanovic je definitivno navijac Milana!!!

string

pre 13 godina

1. Izvedes Stankovica,a ostavis najvecu zabludu Serije A Pandeva i zelis da prodjes... Plasim se za UTD bez Vidica!
(doktor, 15. mart 2011 22:02)

I onda najveca zabluda Serije A odvede Inter u 1/4 finala...da li bi bio ljubazan da se javis i prokomentarises mi ovu situaciju? Vidis, zato je Lonardo tamo, na klupi Intera, raduje se ulasku u 1/4 finala i uziva u onih 5-6 miliona godisnje, a ti sedis u fotelji i lupetas, pljujes nekog ko je u svakom segmentu uspesniji od tebe...uostalom, ma koliko taj Pandev da je los(ovo kazem hipoteticki), mi smo poslodnje osobe na svetu koje bi mogle da ga kritikuju, jer ne da nismo bolji, vec nismo ni priblizno dobri kao on...shvatio si poentu.

pivljanin

pre 13 godina

Kako je izasao Stankovic, krenulo je Interu. Najzad je Leonardo shvatio da mu je on rupa. Posle ovoga ce tesko u prvi sastav, sve vise ce grejati klupu.

КЕЛТ

pre 13 godina

Ово вам је људи једна велика фудбалска неправда..Али још једном се испоставило неписано фудбалско правило: не искористиш шансе обиће ти се о главу!!Жао ми је Бајерна јер су одржали лекцију како се игра фудбал ал такав је живот од шанси се не живи.

Ne razumem se u fudbal

pre 13 godina

Hahahahahahaahaha... a najsladje mi je da citam komentare sa poluvremena. Momci, da li vas je blam? Mene bi bilo... LOL

Avax

pre 13 godina

Boze sto mi je drago sto Bayern nije prosao, ne samo zbog Dekija, vec zbog toga sto su ih cele prosle sezone sreca i sudije sluzili na avans i dali im potpuno nezasluzeno finale. Tako je bilo i danas, Inter je dao 5 golova...

GajaG

pre 13 godina

Navijao sam za Bajern, ali nisu zasluzili da prodju. Kao da sam gledao nasu reprezentaciju, prokockas prednost a onda na silu i na brzinu hoces da pobjedis.

dAch0

pre 13 godina

Inter ovu pobjedu posvecuje velikom borcu Nagatomu i njegovom narodu. Zivio Japan i Inter.

P.S Simpaticni Nagatomo, moj miljenik trenutno i Interu.

N

pre 13 godina

inter bi mozda i prosao da je igrao bez golmana......
(N, 15. mart 2011 21:13)

e jesam ispao glup :D hahahaha.. ali, opet, bilo bi bar mnogo lakse :)

Makedonac

pre 13 godina

Pandev ili Milito?
Ma Pandev..... E moj treneru ...
Valjda će na poluvremenu pogledati spisak igrača kojim raspolaže?
(pa ovaj je gori od Đorovića, 15. mart 2011 21:45)

Trener je odlicno procenio,ti Bogami nisi...
Pandev je namestio 1 gol,postigao 3-ci,imao jos jedan odlican sut,odveo ih i 1/4 finale.Sta hoces vise na ovakvoj utakmici?

arkadij

pre 13 godina

Iako navijam za nero-azure (ne zato sto ih volim, vec sto mi Nemci nisu nimalo dragi), ovo ne mirise na dobro.. I pored odlicnog starta, neke stvari su mi neverovatne.. Da ekipa ovog ranga dozvoli sebi da igra kao i Milan u Engleskoj prosle nedelje (potpuna apatija, lopta UVEK ide nazad, napada se kroz sredinu, iako nikad ne upali..)Jos jedna stvar mi je upala u oci: Deki pada u sesnaestercu i umesto da se digne i pokusa da stigne loptu (realno je mogao) on lezi i siri ruke(Nemac nikada to ne bi uradio), neverovatno! Ako Inter ne ubaci u ne znam vise koju brzinu, nemaju nikakve sanse.. Nemci funkcionisu kao masina, uporni su kao mazge, trce kao nenormalni, a lepota... koga briga za to realno..

pa ovaj je gori od Đorovića

pre 13 godina

Pandev ili Milito?
Ma Pandev..... E moj treneru ...
Valjda će na poluvremenu pogledati spisak igrača kojim raspolaže?

Sheriff

pre 13 godina

Jasno je da Inter ispada. Pa zar Pandev ili Stankovic garantuju prolaz. Dok im oni kreiraju igru, nema nista od njih. Bajer prolazi, i to laganica!
(IVORY, 14. mart 2011 21:42)

Evo koliko se IVORY razume u fudbal..prestani da saljes komentare i sve nas spasi !!!

N

pre 13 godina

inter bi mozda i prosao da je igrao bez golmana......
(N, 15. mart 2011 21:13)

e jesam ispao glup :D hahahaha.. ali, opet, bilo bi bar mnogo lakse :)

dAch0

pre 13 godina

Inter ovu pobjedu posvecuje velikom borcu Nagatomu i njegovom narodu. Zivio Japan i Inter.

P.S Simpaticni Nagatomo, moj miljenik trenutno i Interu.

Ne razumem se u fudbal

pre 13 godina

Hahahahahahaahaha... a najsladje mi je da citam komentare sa poluvremena. Momci, da li vas je blam? Mene bi bilo... LOL

Makedonac

pre 13 godina

Pandev ili Milito?
Ma Pandev..... E moj treneru ...
Valjda će na poluvremenu pogledati spisak igrača kojim raspolaže?
(pa ovaj je gori od Đorovića, 15. mart 2011 21:45)

Trener je odlicno procenio,ti Bogami nisi...
Pandev je namestio 1 gol,postigao 3-ci,imao jos jedan odlican sut,odveo ih i 1/4 finale.Sta hoces vise na ovakvoj utakmici?

Moravac

pre 13 godina

Izvedes Stankovica,a ostavis najvecu zabludu Serije A Pandeva i zelis da prodjes... Plasim se za UTD bez Vidica!
(doktor, 15. mart 2011 22:02)

Posle se cudimo sto nam ovako ide, a vidite kakvi su nam doktori???

GajaG

pre 13 godina

Navijao sam za Bajern, ali nisu zasluzili da prodju. Kao da sam gledao nasu reprezentaciju, prokockas prednost a onda na silu i na brzinu hoces da pobjedis.

string

pre 13 godina

1. Izvedes Stankovica,a ostavis najvecu zabludu Serije A Pandeva i zelis da prodjes... Plasim se za UTD bez Vidica!
(doktor, 15. mart 2011 22:02)

I onda najveca zabluda Serije A odvede Inter u 1/4 finala...da li bi bio ljubazan da se javis i prokomentarises mi ovu situaciju? Vidis, zato je Lonardo tamo, na klupi Intera, raduje se ulasku u 1/4 finala i uziva u onih 5-6 miliona godisnje, a ti sedis u fotelji i lupetas, pljujes nekog ko je u svakom segmentu uspesniji od tebe...uostalom, ma koliko taj Pandev da je los(ovo kazem hipoteticki), mi smo poslodnje osobe na svetu koje bi mogle da ga kritikuju, jer ne da nismo bolji, vec nismo ni priblizno dobri kao on...shvatio si poentu.

muva

pre 13 godina

Taman sam hteo da kazem kako Pandev samo smeta u igri,a on napravi onakav potez.... Zbog ovakvih utakmica je fudbal najpopularniji sport!!

Boris

pre 13 godina

(pa ovaj je gori od Đorovića, 15. mart 2011 21:45)

Prvo, za tvoju informaciju Milito je povredjen i zato nije mogao da igra. Isto kao i Samjuel koji je prosle sezone bio stub odbrane Intera. Pazzini nema prava nastupa u LS i ovo je bio trenutno najjaci sastav Intera u ovom trenutku. Ne bas fenomenalna igra, ali prava Italijanska, oprezna do kraja i cekanje na gol do samog kraja.
P.s. Aca Stojanovic je definitivno navijac Milana!!!

rambo

pre 13 godina

Bajer prolazi, i to laganica!
(IVORY, 14. mart 2011 21:42)

Decko, ajde ti za pocetak nauci nazive klubova o kojima "komentarises". Jedino opravdanje koje imas je sto si grobar, posto nema Zvezdasa koji bi pogresno napisao ime tog kluba.

pazza INTER amala

pre 13 godina

Izvedes Stankovica,a ostavis najvecu zabludu Serije A Pandeva i zelis da prodjes... Plasim se za UTD bez Vidica!
(doktor, 15. mart 2011 22:02)

Mislim da dugujes VELIKOOOO izvinjenje Pandevu. Mnogo velika zabluda je :)
Makedonsko devojce kitka sarena!

zlatiborac

pre 13 godina

Neverovatno. Kod rezultata 2:2 Interovi igraci pokazuju jedni drugima da smire i uspore igru iako im rezultat ne odgovara. Bajern se uspavao i Inter tipicno italijanski postize pobedonosni gol u samoj zavrsnici tekme. Usput, pravo je cudo da M United bez Vidica nije primio vise golova. Koliko im je Nemanja nedostajao vidi se i po broju gol sansi za Olimpik.

Makedonac

pre 13 godina

A zasto je na kraju utakmice na stadionu pustena pesma 'You'll never walk alone', moze neko da objasni? : )
(abc, 15. mart 2011 22:49)

Zbog katastrofe u Japanu.Bila je na terenu i japanska zastava na kojoj je pisalo 'You'll never walk alone'.

Kol

pre 13 godina

Kako su ih svabe rastavile u prvom poluvremenu moglo je komotno biti 4-1, dok ovo pisem inter je izjednacio i voleo bi da prodje dalje iako to deluje tesko ne zbog toga sto navijam za italijane vec zbo stankovica! Samo da Junajted prodje dalje vode samo 1-0 valjda ce tako ostati do kraja!

doktor i po

pre 13 godina

Hej, pljuvaci, pozdrav od Pandeva =) Divna asistencija i perfektan evrogol za preokret.. ma da, kakva zabluda, covek stvarno nema pojma =))

pivljanin

pre 13 godina

Kako je izasao Stankovic, krenulo je Interu. Najzad je Leonardo shvatio da mu je on rupa. Posle ovoga ce tesko u prvi sastav, sve vise ce grejati klupu.

Ilija

pre 13 godina

Bravo GORAN PANDEV, majstore, najgolem MAKEDONSKI ambasador
dokaza deka vredis
Vecerva cela Evropa dozna kade e MAKEDONIJA
Napred Inter do finale

arkadij

pre 13 godina

Iako navijam za nero-azure (ne zato sto ih volim, vec sto mi Nemci nisu nimalo dragi), ovo ne mirise na dobro.. I pored odlicnog starta, neke stvari su mi neverovatne.. Da ekipa ovog ranga dozvoli sebi da igra kao i Milan u Engleskoj prosle nedelje (potpuna apatija, lopta UVEK ide nazad, napada se kroz sredinu, iako nikad ne upali..)Jos jedna stvar mi je upala u oci: Deki pada u sesnaestercu i umesto da se digne i pokusa da stigne loptu (realno je mogao) on lezi i siri ruke(Nemac nikada to ne bi uradio), neverovatno! Ako Inter ne ubaci u ne znam vise koju brzinu, nemaju nikakve sanse.. Nemci funkcionisu kao masina, uporni su kao mazge, trce kao nenormalni, a lepota... koga briga za to realno..

Boban

pre 13 godina

Meni je drago sto je Inter prosao, cene igrace sa ovih prostora nevazno koje su nacionalnosti za razliku od vecine bogatijih klubova.

Pozdrav svima !!!

domagoj

pre 13 godina

tko god je pratio LP prošle godine, sjetit će se da je Bayern prošao kroz iglene uši i da ih je vukao Ivica Olić. On je bio glavni protiv Juvenstusa i vadio ih je protiv Manchestera. On možda izgleda smiješan, ali je radio za momčad i ginuo na terenu čime je anulirao deficit u tehnici. Jučer gledam Bayern i nemam što vidjeti. Ribery i Robben idu na solo prodore, ali kao momčad nemaju uigrane akcije. Kad god je Inter došao do 16m izgledao je opasniji i organiziraniji u odnosu na Bayern. Gomez vodi loptu, situacija 3 na 2 i on krene u dribling i propadne napad. U još par opasnih situacija nisu znali finiširati. Tada sam znao da će im Inter zapapriti. Bayernovi igrači previše soliraju, a tu kruha nema. Intera cijelu godinu muče ozljede i još su imali u početku Beniteza (koji je uneredio Liverpool, jer je promijenio valjda 50 igrača u 5 godina), ali imaju rutinu i čvrstoću u obrani. S druge strane Bayernova obrana je katastrofa. Realno da golman Intera u dvije utakmice nije branio k'o početnik, Bayern ne bi bio niti blizu prolaza. Za kraj drago mi je da odlazi Van Gaal. To je prepotentan lik koji je godinama upropaštavao Barcu. Prošle godine kaže Oliću: na tebe ne računam, možeš ići. Kada ga je Olić izvukao protiv Juvea, ovaj mu kaže: čestitaj mi što sam te stavio u igru. Halo? Sumnjam da je bolji pedagog sa ostalima. Kada Inter da gol, oni pregaze Leonarda od sreće. Nogomet je kolektivni sport i igrači i trener trebaju disati zajedno. Bayern nije kolektiv.

io sono interista

pre 13 godina

haha vi sto ste stavljali komentare na poluvremenu,javljajte se,zasto cutite,pa dugujete izvinjenje svima,a narocito pandevu,inter samo napred,samo gazi,u lndon poodbranu trofeja,FORZA NERAZZURRI!!!

Avax

pre 13 godina

Boze sto mi je drago sto Bayern nije prosao, ne samo zbog Dekija, vec zbog toga sto su ih cele prosle sezone sreca i sudije sluzili na avans i dali im potpuno nezasluzeno finale. Tako je bilo i danas, Inter je dao 5 golova...

arkadij

pre 13 godina

Ne znam sta se primate.. Neke opservacije na poluvremenu su bile sasvim na mestu.. Goran Pandev jeste odigrao ocajnu utakmicu, upropastio je mnogo dobrih akcija, Cezar je bio katastrofalan, Inter je igrao prilicno dosadno i nekreativno.. Prosto se desilo da je ta jedna lopta usla u gol, kao sto je moglo Bajernovih 10, kao sto je mogla i da ne udje. Bajern jeste bio mnogo bolji, opasniji, ipak drago mi je sto je Inter prosao, ali ako odigraju i sledeci dvomec u LS poput ovog, definitivno nemaju sta da traze u 1/4 finalu.

Brane

pre 13 godina

Potpuno zasluzena pobeda Intera!. Nadigrali su Bayern u drugom poluvremenu i dokazali velicinu! Offiside nije bio, Bayern nokautiran!! Realno Inter je za klasu jaci. To se videlo vec u prvom mecu. Kada cemo pricati o sreci i koji tim je srecnono pobedio neka se svi prisete interovih sansi u prvoj utakmici i gola za Bayern u zadnjoj minuti utakmica...to nije bila sreca???Inter na krovu Evrope!

navijac bajerna

pre 13 godina

Ne moze Bajern da igra ovako nonsalantno.Mozda Inter nije u bog zna kakvoj formi,ali opet nije to neko Sevojno pa da se sprdaju.Osim toga,onaj Van Gal il' gubi kompas il' zna nesto sto mi ne znamo.Pa covece,de ces onog kilavog Krafta na gol,vidis da se decko uplasio (da ne kazem onaj drugi izraz),prvi gol Eto-a je mogao prosecan golman laganica da odbrani.Treba Bajernu jos neko pravo pojacanje,a ne ove dileje,Robben dobar kao i uvek,Riberija stavili u dzep i to Cambiasso,Miller ne suvise zapazen,Gomez dobar,Lahm,Schweinsteiger,Van Buyten ok,svi ostali izuzetno losi,onaj Breno balvan nije ni za JSL.Svaka cast Interu,zasluzena pobeda.

BaneUtd

pre 13 godina

Uh, United se jedva izvukao. Treba da slavimo Van der sara, covek mas spasao. Ako ovako igramo dalje, tesko cemo proci. Sto se tice Intera, prosli na srecu i uz prvi gol iz ofsajda.

Josko Martinoski

pre 13 godina

(pa ovaj je gori od Đorovića, 15. mart 2011 21:45)
Jel si sada smesan sebi ili ne???
Btw, Milito je povredjen vec 2-3 nedelje..

nkica

pre 13 godina

kakav pos'o je inter odradio prosle godine,kada su mu barca i real "poklonili" (da ne kazem - uvalili) eto'a i sneijdera,fenomenalno.

mladen

pre 13 godina

Ljudi,ja jesam veliki grobar,ali kada sam video Deja sinoc sa kapitenskom trakom suze su mi krenule od srece. Bio i ostao ljudska i fudbalska velicina.Dejo majstore!!!

diskretni heroj

pre 13 godina

Grande Inter je pokazao karakter pobednika,sampiona, veceras,ponosan sam na njih ,malo promukao,al proci ce do 17h sutra...

Zagor

pre 13 godina

I zasto Nemcima 4 kluba u ls a italijanima 3? Aman pa ako im taj Bajern nista ne uradi,sta ce ovi drugi? Borusija koja ce biti prvak a ispala u grupi lige evrope,aman?
A ovamo Milan,Inter,Juve,Roma...
Malo su sad u krizi ali opet su jaci od nemaca...

Vlada016

pre 13 godina

Moram da priznam da na poluvremenu nisam verovao u Interov prolaz dalje iako volim taj klub. Stvarno su igrali ocajno, sa nekom cudnom postavkom igraca: Deki odmah iza Etoa, Snajder iza Kambijasa a Motinu poziciju u timu nisam mogao da provalim do kraja meca. Bajern jeste bio bolji u vecem delu meca ali i u Italiji je Inter bio bolji a Bajern odneo pobedu. Plus mi je drago sto je Bajern izgubio jer je prosle sezone dosao do finala upravo kako su danas ispali.
Sto se drugog meca tica, cini mi se da je Mancester ovo odradio rutinski (jesu bili u problemu pred kraj meca ali su ipak vise zasluzili prolaz dalje). Voleo bih da se vecerasnji pobednici nadju u finalu (volim i jedne i druge) pa neka bolji pobedi.

КЕЛТ

pre 13 godina

Ово вам је људи једна велика фудбалска неправда..Али још једном се испоставило неписано фудбалско правило: не искористиш шансе обиће ти се о главу!!Жао ми је Бајерна јер су одржали лекцију како се игра фудбал ал такав је живот од шанси се не живи.

oki doki

pre 13 godina

uf kad sam video browna u sastav iskreno sam se uplasio za prolazak manchestera ubedjen sam bio da ce da prime barem gol , onda jos roviti nani , stari skols i giggs koji su morali da igraju citavu utakmicu , marselj je zaista imao dobru sansu da izbaci najbolju ekipu na svetu ali tu je bio jedan decko koji se zove javier hernandez cikarito koji sa dva rutinska gola lansirao manchester u cetvrtfinale koji ce sa oporavljenim vidicem , ferdinandom , parkom , flecerom i ostalim majstorima igrati mnogo bolje!!!!

johan

pre 13 godina

Ustvari, nisu naši igrači imali baš svoj dan. Nemanja se odmara za bitnije utakmice (odličan potez starog lisca!), dok Dejan nije izdržao svih devedeset minuta. I Inter i Mančester su odigrali odlično bez njih. Za desetku - idu dalje. Dobra je stvar što naši igraju u kvalitetnim timovima, to doprinosi mnogo našoj reprezentaciji.

Bile su ovo dve fantastične utakmice, posebno ova u Minhenu. Igrači Intera su sada zaista obradovali svoje navijače, i pokazali da ono od prošle godine ipak nije samo Murinjova zasluga. Najiskrenije čestitke svim simpatizerima Intera! Bajern je popio klasičan nokaut, ovo je za njih kraj sezone. Čini mi se da nisu toliko fokusirani na svoj posao kao i prošle godine, što je i razumljivo za tako mladi tim, ponela ih slava što se kaže. Takodje, Olimpik je odigrao hrabro protiv Utd-a pa šta bude. Nisu bili daleko od izjednačenja ali su ipak propustili svoju šansu da izbace nekog od velikana. Hernandez možda izrasta u novu ikonu Mančester Junajteda, vreme će pokazati.

PS. Jedva čekam žreb u petak :)

pa ovaj je gori od Đorovića

pre 13 godina

Pandev ili Milito?
Ma Pandev..... E moj treneru ...
Valjda će na poluvremenu pogledati spisak igrača kojim raspolaže?

stefan

pre 13 godina

Ne verujem,,,da li je moguce da se ovi italijani na ovaj nacin uvek izvlace.Isto ko i milan prethodnih godina kad je stizao do finala i osvajao,,,,nikakvu igru nemaju...Bajern je tri puta bolja ekipa i ne mogu da verujem da se nemcima ovo desava koji su poznati da ovakve prilike ne propustaju...Italijanski fudbal najgori u evropi ubedljivo,,ne mogu da ih podnesem.....!!!!

kk7

pre 13 godina

A zasto je na kraju utakmice na stadionu pustena pesma 'You'll never walk alone', moze neko da objasni? : )
(abc, 15. mart 2011 22:49)

Videli i Nemci da B92 stalno prenosi Liverpul, i da to nekima smeta u Srbiji, pa ajde i oni malo da ih potkace.

o2d

pre 13 godina

Dati 3 gola u gosti i reci na kraju da INTER nije zasluzio i prosao na srecu, je samo notorno ne poznavanje fudbala iz proste navijacke izdiske. Slicne takve su bile i prosle godine sa Barselonom u polufinalu, kada sa 10 igraca na Nou Kampu Inter bio osudjen sto se branio protiv Barselone. I uspeo.
Drago mi je Intera, jer dokazao da ipak ovi momci su sampioni i odneli sumnje da ipak Murinjo nije Inter - i bez njega pobedjuju i osvajaju naslove.
A sto se tice Pandeva, jeste ne moze on vratiti staru slavu dok je bio u Lazio, bio kreativniji i slobodniji u igri, da svaku sezonu bio u top tri golgetara u Kalco lizi, sto ga i dovelo u Interu. Secate se onih dva gola protiv Reala u Rimu u LS? Murinjo ubio njegov stil igre, golovi su izostali, ali i sam Murinjo nikada nije propustao da da pohvale Pandevu. Na ovom mecu jedna perfektna asistencija Etoa i jedan fantastican gol u naletu i sut koji odlucuje utakmicu. Vredi se to priznati, koliko ga neki ne voleli. Nadam se pored Leonarda dobice vise sanse da vrati svoje kvalitete, a sad nek uziva u svoju slavu i ovu epohalnu pobedu Intera usred Minhena. Uzivali smo svi mi u dobar fudbal:)

Zlatko

pre 13 godina

1. Pročitavši komentare pitam se šta pojedinci rade dok traje utakmica? Nebitno da li gledaš na TV-u ili negde na netu. Sačekaj kraj, pa onda piši svoje mišljenje. Nebitno koji je sport, večeras je to bio fudbal.
2. Može li neko da mi objasni, ko se malo bolje razume u fudbal, koja je ekipa u drugom poluvremenu bila iz Italije? Bajern ih je u prvom delu toliko nadigrao, da je dao još jedan verovatno bi bilo gotovo. U drugom poluvremenu su odigrali kao Italijani, čuvajući rezultat, računajući da im je 2:1 dovoljno za prolaz.
3. Može li neko da mi nabroji povređene/suspendovane igrače Intera? Mislim, onaj što je igrao centarhalfa, onaj što je ušao umesto Dekija, onaj Japanac, Marokanac. Ko su ti ljudi?
4. Ne znam zašto većina kritikuje Dekijevu igru. Dok je igrao, igrao je dobro. Iako je igrao iza dva napadača, bilo ga je po celom terenu, vraćao se, ispraćao je i tuđeg igrača kad bi Bajern krenuo u kontru ili polukontru. Možda nije bio asistent kod gola, ali je odradio dobar posao. Nemojte odmah čim ne da gol ili ne bude asistent da kritikujete njegovu igru.
5. Neko je već pitao, zašto na kraju „You’ll never walk alone“? To je himna Liverpula, a koliko znam pevaju je i Seltikovi navijači.

grbavi

pre 13 godina

ma koji bre lepshi fudbal o chemu prichate o gluposti i sebichluku koji su pravili igrachi bajerna nonshalantni shvajshtajger da nije onako reagovao mozda bi golman i odbranio snajderov udarac zashto je roben izashao imam utisak da su se kladionice tumbale ko reaktor u fukushimi inter je pametnijom igrom proshao dalje nadam se da cu ih gledati u finalu

nije lako, ali nisu oni baš neranjivi

pre 13 godina

od kad ja pratim fudbal a to je 20-ak godina,...,ne podcenjujem Inter nego je tako,oduvala bi ih Barsa,sem ako ne bude vulkana)))
(Pavle, 16. mart 2011 04:01)
Kaže se poTcenjujem (jednačenje suglasnika po zvučnosti), a to bi u tim godinama morao da znaš.
Što se fudbala tiče, tim koji bude uspeo da ORGANIZOVANO napadne zadnju liniju Barse, dobija ih.

Pavle

pre 13 godina

Realnost da je Bayern razbio Inter,ko god drugacije misli ili nije realan ili nije gledao istu utakmicu kao ja,samo luda sreca je pomogla Interu,neko ce reci srecu treba zasluziti,i to je tacno,Inter je bio bolji u prvom mecu ali ukupno gledano Bayern je bio po meni bolji tim,ja navijam za sto bolji fudbal,ne simpatisem nikog posebno izuzev Barse naravno,to su momci koji po meni igraju najbolji fudbal od kad ja pratim fudbal a to je 20-ak godina,i ne vidim nikog ko moze da im stane na put,nisu realni oni koji pricaju da to moze biti Manchester,budimo realni celu sezonu se provlace,nemaju nijednu utakmicu da su odigrali dominantno,voleo bih finale Barsa-Real,dve najjace ekipe definitivno,a u 1/4 Barsa-Inter,mislim da bi to bilo ponizavanje,ne podcenjujem Inter nego je tako,oduvala bi ih Barsa,sem ako ne bude vulkana)))

Dax

pre 13 godina

Koliko ima srece ovaj INter da je to strasno Bajern je bio 5x bolji ali eto i to je fudbal sa ovakvom igrom INter nema sta da trazi protvi Reala ili Mancestera ukoliko im ovi budu bili sledeci rivali...

Ivan

pre 13 godina

Sto toliko kukate? Setite se koliko je zasluzeno Bayern prosao Manchester prosle godine. Uostalom da nije Cezar pravio gluposti ovo ne bi bilo ni toliko neizvesno.
Mogao bi sada Bekenbauer da se javi i objasni Italijanima kako nemaju pojma...

Zutocrni

pre 13 godina

Interesantno koliko se sada javljaju navijaci Intera,a kolko su cutali na poluvremenu.I kakva smesna konstatacija Inter nadigrao 'Bayerna u drugom poluvremenu'.Ne zna se da li je imao Inter vise srece ili je 'glupost Bayerna' pomogla Interu da prodje.Mec jeste bio rezultatski uzbudljiv ali kolko su gresili i jedni i drugi ne bi se moglo reci da su medju najboljima trenutno-sto se vidi iz njhovih domacih prvenstava.I stalno spominjete Pandeva(nemam ja nista protiv njega),ali Etoo je dva puta od bilo kog igraca Intera zasluzniji za prolazak.Nadao sam se da ce makar 10 komentara biti njemu na cast,ali vi Interovci ste se nalozili na neverovatno srecnu pobedu.Ne umete da cenite fudbalsku velicinu.Mnogo brzo se lozite!

GoranNS90

pre 13 godina

Bajern je veceras igrao bolji fudbal od barselone, nema puno kombinovanja, samo napred, otvoreno, junacki. Zao mi je sto su izgubili, ne da nisu zasluzili nego strasno. Ovo je definitivno jedno od najboljih osmina finala koja sam gledao, dinamika, sanse, otvoreno, a ne totenhem milan, ili barsa arsenal. Ne razumem kada neko napise da je inter bio bolji tim :|, umesto da navijamo za dobar fudbal, vecina vas uzdize inter i pljuje po bajernu.... uzas!!!!

očevidac

pre 13 godina

zbog večerašnje nepravde , prestajem da pratim LŠ , dal' je moguće da Inter prođe ekipu Bayerna koja ga je demontirala u PP , i to veoma nezasluženo...
isto ovako mi je bilo krivo i kad je Španija pobedila Nemačku na SP , skroz očajan fudbal igraju španci , italijani i portugalci , da se ja pitam zabranio bi im bavljenje fudbalom !!!

BarcaBoy

pre 13 godina

Italijani nebi bili italijani kad nebi dali gol u 88+ minutu! Inter sa 2 igraca dobio utakmicu..- eto i snajder!Nisu zasluzili jednostavno..al italijani su italijani! Nadam se 1/4 finalu Barsa-Inter pa da im barsa naguzi ovog cezara zo proslogodisnju gradju :DD Tako da inter ispada u 1/4 finalu 95%..Pa sahtjor bi ih dobio kako su igrali veceras.

BARSA DO POBEDE!!

vladimirrr

pre 13 godina

Kakva utakmicaa,moram samo da kazem da inter mora da rastjera ove starce a i stankovica sa njima nema ko da probije po krilu,otjerat i maicona i cezara,a moram samo da pohvalio lucia nikad ga nisam voleo zato sto je prgav al kakva je igracinaa uff kakav dribler uziva u svakoj minuti na terenu veliki borac skidam mu kapu

Svaka cast

pre 13 godina

Bajern prelepo igrao,ali Inter srcano i odbrambeno,svaka cast Interu,i svaka cast Manchesteru. Evo link za prenos svih sportova.

http://exyucafe.in/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=73

NEPRAVDA

pre 13 godina

Prvi gol Intera je bio čist ofsajd. Bayern je bio bolji u oba susreta, a u ovom drugom do 65 minuta moglo je biti dva, tri razlike za Bayern, ako ne i više jer su imali dosta šansi. Ali Bayern je sam kriv jer im je odbrana katastrofa. Pranjić, Breno i Van Buyten nisu ni za amatersku ligu, a i trener im baš nije sav svoj. Uglavnom Bayern je za klasu jači u veznom redu i napadu, ali zato je Interova odbrana za deset klasa bolja od Bayernove. Šteta za fudbal što je Bayern ispao jer puno lepše igraju od Intera. Ne volim ekipe koje se veći deo utakmice brane,ali to je fudbal i ne pobeđuje uvek bolja ekipa. Nadam se da će kuglice u petak spojiti Inter i Barcelonu. Protiv Bayerna se Inter provukao, ali protiv Barcelone nemaju šanse.

Koкан

pre 13 godina

Jedna lasta ne cini prolece, kao ni sto jedan pogodak ne cini napadaca. Svaka cast Pandevu na golu, ali covek veceras nije nista pokazao, iz one situacije bi pogodio i Slavko Perovic, he he he. Eto je jos jednom objasnio kakose igra fudbal kao i Kivu, Snajder manje-vise ostali ne zasluzuju prelazne ocene... Svaka cas nemackim fudbalerima na pokazanoj igri, bili su fenomenalni, ali ko ne iskoristili toliko zicera i ne treba da pobedi1

HATTAB

pre 13 godina

Lako i lagano ce sada Ac Milan do skudeta a Interu je ovde kraj realno.Bayern nema odbranu i napad im je mnogo sebican.Barca do finala lagano i trofej u rukama igracima BARSELONE dolazi bez dileme ! Forza Ac Milan.Ko ce slusati sad makedonce ovde u R.M za Pandeva lol.

Vox

pre 13 godina

E pa ne ide to tako, prodaš Fan Bomela pa onda kukaš nad gorkom sudbinom. Čovek jeste arogantan i ume da bude pravi mesar na terenu, ali uživa autoritet kod sudija i oseća ritam utakmice, držao im je sredinu cele prošle sezone. Ne može sa decom da se igraju ozbiljne utakmice, prvo Arsenal sad Bajern.

Д

pre 13 godina

Супер играч Семјуел Ето!
Фантастична контрола лопте Лусија.
Снајдер на правом месту и одличан шут.
Пандев разантно!

dzdz

pre 13 godina

Ljudi,ja jesam veliki grobar,ali kada sam video Deja sinoc sa kapitenskom trakom suze su mi krenule od srece. Bio i ostao ljudska i fudbalska velicina.Dejo majstore!!!
(mladen, 16. mart 2011 11:28)

Dok si ti plakao zbog toga, navijaci Intera su plakali zbog njegove katastrofalne igre. Kakav Stankovic, pa covjek je sinoc bio najgori na terenu prema svim izvjestajima. Tek nakon njegovog izlaska i povlacenja Snajdera na njegovu poziciju playmakera, Inter je poceo igrati i liciti na nesto. Stankovic vise nije niti za klupu a kamoli za prvu momcad Intera.
(Zoom2, 16. mart 2011 13:45)

a gde ti je Pranjic bio kod treceg gola Intera? trckara i gleda kako Pandev postize gol.

Zoom2

pre 13 godina

Ljudi,ja jesam veliki grobar,ali kada sam video Deja sinoc sa kapitenskom trakom suze su mi krenule od srece. Bio i ostao ljudska i fudbalska velicina.Dejo majstore!!!
(mladen, 16. mart 2011 11:28)

Dok si ti plakao zbog toga, navijaci Intera su plakali zbog njegove katastrofalne igre. Kakav Stankovic, pa covjek je sinoc bio najgori na terenu prema svim izvjestajima. Tek nakon njegovog izlaska i povlacenja Snajdera na njegovu poziciju playmakera, Inter je poceo igrati i liciti na nesto. Stankovic vise nije niti za klupu a kamoli za prvu momcad Intera.

pivljanin

pre 13 godina

Kako je izasao Stankovic, krenulo je Interu. Najzad je Leonardo shvatio da mu je on rupa. Posle ovoga ce tesko u prvi sastav, sve vise ce grejati klupu.

pa ovaj je gori od Đorovića

pre 13 godina

Pandev ili Milito?
Ma Pandev..... E moj treneru ...
Valjda će na poluvremenu pogledati spisak igrača kojim raspolaže?

očevidac

pre 13 godina

zbog večerašnje nepravde , prestajem da pratim LŠ , dal' je moguće da Inter prođe ekipu Bayerna koja ga je demontirala u PP , i to veoma nezasluženo...
isto ovako mi je bilo krivo i kad je Španija pobedila Nemačku na SP , skroz očajan fudbal igraju španci , italijani i portugalci , da se ja pitam zabranio bi im bavljenje fudbalom !!!

BaneUtd

pre 13 godina

Uh, United se jedva izvukao. Treba da slavimo Van der sara, covek mas spasao. Ako ovako igramo dalje, tesko cemo proci. Sto se tice Intera, prosli na srecu i uz prvi gol iz ofsajda.

BarcaBoy

pre 13 godina

Italijani nebi bili italijani kad nebi dali gol u 88+ minutu! Inter sa 2 igraca dobio utakmicu..- eto i snajder!Nisu zasluzili jednostavno..al italijani su italijani! Nadam se 1/4 finalu Barsa-Inter pa da im barsa naguzi ovog cezara zo proslogodisnju gradju :DD Tako da inter ispada u 1/4 finalu 95%..Pa sahtjor bi ih dobio kako su igrali veceras.

BARSA DO POBEDE!!

stefan

pre 13 godina

Ne verujem,,,da li je moguce da se ovi italijani na ovaj nacin uvek izvlace.Isto ko i milan prethodnih godina kad je stizao do finala i osvajao,,,,nikakvu igru nemaju...Bajern je tri puta bolja ekipa i ne mogu da verujem da se nemcima ovo desava koji su poznati da ovakve prilike ne propustaju...Italijanski fudbal najgori u evropi ubedljivo,,ne mogu da ih podnesem.....!!!!

Pavle

pre 13 godina

Realnost da je Bayern razbio Inter,ko god drugacije misli ili nije realan ili nije gledao istu utakmicu kao ja,samo luda sreca je pomogla Interu,neko ce reci srecu treba zasluziti,i to je tacno,Inter je bio bolji u prvom mecu ali ukupno gledano Bayern je bio po meni bolji tim,ja navijam za sto bolji fudbal,ne simpatisem nikog posebno izuzev Barse naravno,to su momci koji po meni igraju najbolji fudbal od kad ja pratim fudbal a to je 20-ak godina,i ne vidim nikog ko moze da im stane na put,nisu realni oni koji pricaju da to moze biti Manchester,budimo realni celu sezonu se provlace,nemaju nijednu utakmicu da su odigrali dominantno,voleo bih finale Barsa-Real,dve najjace ekipe definitivno,a u 1/4 Barsa-Inter,mislim da bi to bilo ponizavanje,ne podcenjujem Inter nego je tako,oduvala bi ih Barsa,sem ako ne bude vulkana)))

HATTAB

pre 13 godina

Lako i lagano ce sada Ac Milan do skudeta a Interu je ovde kraj realno.Bayern nema odbranu i napad im je mnogo sebican.Barca do finala lagano i trofej u rukama igracima BARSELONE dolazi bez dileme ! Forza Ac Milan.Ko ce slusati sad makedonce ovde u R.M za Pandeva lol.

arkadij

pre 13 godina

Iako navijam za nero-azure (ne zato sto ih volim, vec sto mi Nemci nisu nimalo dragi), ovo ne mirise na dobro.. I pored odlicnog starta, neke stvari su mi neverovatne.. Da ekipa ovog ranga dozvoli sebi da igra kao i Milan u Engleskoj prosle nedelje (potpuna apatija, lopta UVEK ide nazad, napada se kroz sredinu, iako nikad ne upali..)Jos jedna stvar mi je upala u oci: Deki pada u sesnaestercu i umesto da se digne i pokusa da stigne loptu (realno je mogao) on lezi i siri ruke(Nemac nikada to ne bi uradio), neverovatno! Ako Inter ne ubaci u ne znam vise koju brzinu, nemaju nikakve sanse.. Nemci funkcionisu kao masina, uporni su kao mazge, trce kao nenormalni, a lepota... koga briga za to realno..

Dax

pre 13 godina

Koliko ima srece ovaj INter da je to strasno Bajern je bio 5x bolji ali eto i to je fudbal sa ovakvom igrom INter nema sta da trazi protvi Reala ili Mancestera ukoliko im ovi budu bili sledeci rivali...

GoranNS90

pre 13 godina

Bajern je veceras igrao bolji fudbal od barselone, nema puno kombinovanja, samo napred, otvoreno, junacki. Zao mi je sto su izgubili, ne da nisu zasluzili nego strasno. Ovo je definitivno jedno od najboljih osmina finala koja sam gledao, dinamika, sanse, otvoreno, a ne totenhem milan, ili barsa arsenal. Ne razumem kada neko napise da je inter bio bolji tim :|, umesto da navijamo za dobar fudbal, vecina vas uzdize inter i pljuje po bajernu.... uzas!!!!

КЕЛТ

pre 13 godina

Ово вам је људи једна велика фудбалска неправда..Али још једном се испоставило неписано фудбалско правило: не искористиш шансе обиће ти се о главу!!Жао ми је Бајерна јер су одржали лекцију како се игра фудбал ал такав је живот од шанси се не живи.

NEPRAVDA

pre 13 godina

Prvi gol Intera je bio čist ofsajd. Bayern je bio bolji u oba susreta, a u ovom drugom do 65 minuta moglo je biti dva, tri razlike za Bayern, ako ne i više jer su imali dosta šansi. Ali Bayern je sam kriv jer im je odbrana katastrofa. Pranjić, Breno i Van Buyten nisu ni za amatersku ligu, a i trener im baš nije sav svoj. Uglavnom Bayern je za klasu jači u veznom redu i napadu, ali zato je Interova odbrana za deset klasa bolja od Bayernove. Šteta za fudbal što je Bayern ispao jer puno lepše igraju od Intera. Ne volim ekipe koje se veći deo utakmice brane,ali to je fudbal i ne pobeđuje uvek bolja ekipa. Nadam se da će kuglice u petak spojiti Inter i Barcelonu. Protiv Bayerna se Inter provukao, ali protiv Barcelone nemaju šanse.

Koкан

pre 13 godina

Jedna lasta ne cini prolece, kao ni sto jedan pogodak ne cini napadaca. Svaka cast Pandevu na golu, ali covek veceras nije nista pokazao, iz one situacije bi pogodio i Slavko Perovic, he he he. Eto je jos jednom objasnio kakose igra fudbal kao i Kivu, Snajder manje-vise ostali ne zasluzuju prelazne ocene... Svaka cas nemackim fudbalerima na pokazanoj igri, bili su fenomenalni, ali ko ne iskoristili toliko zicera i ne treba da pobedi1

vladimirrr

pre 13 godina

Kakva utakmicaa,moram samo da kazem da inter mora da rastjera ove starce a i stankovica sa njima nema ko da probije po krilu,otjerat i maicona i cezara,a moram samo da pohvalio lucia nikad ga nisam voleo zato sto je prgav al kakva je igracinaa uff kakav dribler uziva u svakoj minuti na terenu veliki borac skidam mu kapu

Sheriff

pre 13 godina

Jasno je da Inter ispada. Pa zar Pandev ili Stankovic garantuju prolaz. Dok im oni kreiraju igru, nema nista od njih. Bajer prolazi, i to laganica!
(IVORY, 14. mart 2011 21:42)

Evo koliko se IVORY razume u fudbal..prestani da saljes komentare i sve nas spasi !!!

Brane

pre 13 godina

Potpuno zasluzena pobeda Intera!. Nadigrali su Bayern u drugom poluvremenu i dokazali velicinu! Offiside nije bio, Bayern nokautiran!! Realno Inter je za klasu jaci. To se videlo vec u prvom mecu. Kada cemo pricati o sreci i koji tim je srecnono pobedio neka se svi prisete interovih sansi u prvoj utakmici i gola za Bayern u zadnjoj minuti utakmica...to nije bila sreca???Inter na krovu Evrope!

navijac bajerna

pre 13 godina

Ne moze Bajern da igra ovako nonsalantno.Mozda Inter nije u bog zna kakvoj formi,ali opet nije to neko Sevojno pa da se sprdaju.Osim toga,onaj Van Gal il' gubi kompas il' zna nesto sto mi ne znamo.Pa covece,de ces onog kilavog Krafta na gol,vidis da se decko uplasio (da ne kazem onaj drugi izraz),prvi gol Eto-a je mogao prosecan golman laganica da odbrani.Treba Bajernu jos neko pravo pojacanje,a ne ove dileje,Robben dobar kao i uvek,Riberija stavili u dzep i to Cambiasso,Miller ne suvise zapazen,Gomez dobar,Lahm,Schweinsteiger,Van Buyten ok,svi ostali izuzetno losi,onaj Breno balvan nije ni za JSL.Svaka cast Interu,zasluzena pobeda.

arkadij

pre 13 godina

Ne znam sta se primate.. Neke opservacije na poluvremenu su bile sasvim na mestu.. Goran Pandev jeste odigrao ocajnu utakmicu, upropastio je mnogo dobrih akcija, Cezar je bio katastrofalan, Inter je igrao prilicno dosadno i nekreativno.. Prosto se desilo da je ta jedna lopta usla u gol, kao sto je moglo Bajernovih 10, kao sto je mogla i da ne udje. Bajern jeste bio mnogo bolji, opasniji, ipak drago mi je sto je Inter prosao, ali ako odigraju i sledeci dvomec u LS poput ovog, definitivno nemaju sta da traze u 1/4 finalu.

Zagor

pre 13 godina

I zasto Nemcima 4 kluba u ls a italijanima 3? Aman pa ako im taj Bajern nista ne uradi,sta ce ovi drugi? Borusija koja ce biti prvak a ispala u grupi lige evrope,aman?
A ovamo Milan,Inter,Juve,Roma...
Malo su sad u krizi ali opet su jaci od nemaca...

Zutocrni

pre 13 godina

Interesantno koliko se sada javljaju navijaci Intera,a kolko su cutali na poluvremenu.I kakva smesna konstatacija Inter nadigrao 'Bayerna u drugom poluvremenu'.Ne zna se da li je imao Inter vise srece ili je 'glupost Bayerna' pomogla Interu da prodje.Mec jeste bio rezultatski uzbudljiv ali kolko su gresili i jedni i drugi ne bi se moglo reci da su medju najboljima trenutno-sto se vidi iz njhovih domacih prvenstava.I stalno spominjete Pandeva(nemam ja nista protiv njega),ali Etoo je dva puta od bilo kog igraca Intera zasluzniji za prolazak.Nadao sam se da ce makar 10 komentara biti njemu na cast,ali vi Interovci ste se nalozili na neverovatno srecnu pobedu.Ne umete da cenite fudbalsku velicinu.Mnogo brzo se lozite!

string

pre 13 godina

1. Izvedes Stankovica,a ostavis najvecu zabludu Serije A Pandeva i zelis da prodjes... Plasim se za UTD bez Vidica!
(doktor, 15. mart 2011 22:02)

I onda najveca zabluda Serije A odvede Inter u 1/4 finala...da li bi bio ljubazan da se javis i prokomentarises mi ovu situaciju? Vidis, zato je Lonardo tamo, na klupi Intera, raduje se ulasku u 1/4 finala i uziva u onih 5-6 miliona godisnje, a ti sedis u fotelji i lupetas, pljujes nekog ko je u svakom segmentu uspesniji od tebe...uostalom, ma koliko taj Pandev da je los(ovo kazem hipoteticki), mi smo poslodnje osobe na svetu koje bi mogle da ga kritikuju, jer ne da nismo bolji, vec nismo ni priblizno dobri kao on...shvatio si poentu.

rambo

pre 13 godina

Bajer prolazi, i to laganica!
(IVORY, 14. mart 2011 21:42)

Decko, ajde ti za pocetak nauci nazive klubova o kojima "komentarises". Jedino opravdanje koje imas je sto si grobar, posto nema Zvezdasa koji bi pogresno napisao ime tog kluba.

Ilija

pre 13 godina

Bravo GORAN PANDEV, majstore, najgolem MAKEDONSKI ambasador
dokaza deka vredis
Vecerva cela Evropa dozna kade e MAKEDONIJA
Napred Inter do finale

Kol

pre 13 godina

Kako su ih svabe rastavile u prvom poluvremenu moglo je komotno biti 4-1, dok ovo pisem inter je izjednacio i voleo bi da prodje dalje iako to deluje tesko ne zbog toga sto navijam za italijane vec zbo stankovica! Samo da Junajted prodje dalje vode samo 1-0 valjda ce tako ostati do kraja!

io sono interista

pre 13 godina

haha vi sto ste stavljali komentare na poluvremenu,javljajte se,zasto cutite,pa dugujete izvinjenje svima,a narocito pandevu,inter samo napred,samo gazi,u lndon poodbranu trofeja,FORZA NERAZZURRI!!!

dAch0

pre 13 godina

Inter ovu pobjedu posvecuje velikom borcu Nagatomu i njegovom narodu. Zivio Japan i Inter.

P.S Simpaticni Nagatomo, moj miljenik trenutno i Interu.

oki doki

pre 13 godina

uf kad sam video browna u sastav iskreno sam se uplasio za prolazak manchestera ubedjen sam bio da ce da prime barem gol , onda jos roviti nani , stari skols i giggs koji su morali da igraju citavu utakmicu , marselj je zaista imao dobru sansu da izbaci najbolju ekipu na svetu ali tu je bio jedan decko koji se zove javier hernandez cikarito koji sa dva rutinska gola lansirao manchester u cetvrtfinale koji ce sa oporavljenim vidicem , ferdinandom , parkom , flecerom i ostalim majstorima igrati mnogo bolje!!!!

Ne razumem se u fudbal

pre 13 godina

Hahahahahahaahaha... a najsladje mi je da citam komentare sa poluvremena. Momci, da li vas je blam? Mene bi bilo... LOL

Avax

pre 13 godina

Boze sto mi je drago sto Bayern nije prosao, ne samo zbog Dekija, vec zbog toga sto su ih cele prosle sezone sreca i sudije sluzili na avans i dali im potpuno nezasluzeno finale. Tako je bilo i danas, Inter je dao 5 golova...

Vox

pre 13 godina

E pa ne ide to tako, prodaš Fan Bomela pa onda kukaš nad gorkom sudbinom. Čovek jeste arogantan i ume da bude pravi mesar na terenu, ali uživa autoritet kod sudija i oseća ritam utakmice, držao im je sredinu cele prošle sezone. Ne može sa decom da se igraju ozbiljne utakmice, prvo Arsenal sad Bajern.

Zoom2

pre 13 godina

Ljudi,ja jesam veliki grobar,ali kada sam video Deja sinoc sa kapitenskom trakom suze su mi krenule od srece. Bio i ostao ljudska i fudbalska velicina.Dejo majstore!!!
(mladen, 16. mart 2011 11:28)

Dok si ti plakao zbog toga, navijaci Intera su plakali zbog njegove katastrofalne igre. Kakav Stankovic, pa covjek je sinoc bio najgori na terenu prema svim izvjestajima. Tek nakon njegovog izlaska i povlacenja Snajdera na njegovu poziciju playmakera, Inter je poceo igrati i liciti na nesto. Stankovic vise nije niti za klupu a kamoli za prvu momcad Intera.

GajaG

pre 13 godina

Navijao sam za Bajern, ali nisu zasluzili da prodju. Kao da sam gledao nasu reprezentaciju, prokockas prednost a onda na silu i na brzinu hoces da pobjedis.

Makedonac

pre 13 godina

Pandev ili Milito?
Ma Pandev..... E moj treneru ...
Valjda će na poluvremenu pogledati spisak igrača kojim raspolaže?
(pa ovaj je gori od Đorovića, 15. mart 2011 21:45)

Trener je odlicno procenio,ti Bogami nisi...
Pandev je namestio 1 gol,postigao 3-ci,imao jos jedan odlican sut,odveo ih i 1/4 finale.Sta hoces vise na ovakvoj utakmici?

doktor i po

pre 13 godina

Hej, pljuvaci, pozdrav od Pandeva =) Divna asistencija i perfektan evrogol za preokret.. ma da, kakva zabluda, covek stvarno nema pojma =))

Moravac

pre 13 godina

Izvedes Stankovica,a ostavis najvecu zabludu Serije A Pandeva i zelis da prodjes... Plasim se za UTD bez Vidica!
(doktor, 15. mart 2011 22:02)

Posle se cudimo sto nam ovako ide, a vidite kakvi su nam doktori???

muva

pre 13 godina

Taman sam hteo da kazem kako Pandev samo smeta u igri,a on napravi onakav potez.... Zbog ovakvih utakmica je fudbal najpopularniji sport!!

Zlatko

pre 13 godina

1. Pročitavši komentare pitam se šta pojedinci rade dok traje utakmica? Nebitno da li gledaš na TV-u ili negde na netu. Sačekaj kraj, pa onda piši svoje mišljenje. Nebitno koji je sport, večeras je to bio fudbal.
2. Može li neko da mi objasni, ko se malo bolje razume u fudbal, koja je ekipa u drugom poluvremenu bila iz Italije? Bajern ih je u prvom delu toliko nadigrao, da je dao još jedan verovatno bi bilo gotovo. U drugom poluvremenu su odigrali kao Italijani, čuvajući rezultat, računajući da im je 2:1 dovoljno za prolaz.
3. Može li neko da mi nabroji povređene/suspendovane igrače Intera? Mislim, onaj što je igrao centarhalfa, onaj što je ušao umesto Dekija, onaj Japanac, Marokanac. Ko su ti ljudi?
4. Ne znam zašto većina kritikuje Dekijevu igru. Dok je igrao, igrao je dobro. Iako je igrao iza dva napadača, bilo ga je po celom terenu, vraćao se, ispraćao je i tuđeg igrača kad bi Bajern krenuo u kontru ili polukontru. Možda nije bio asistent kod gola, ali je odradio dobar posao. Nemojte odmah čim ne da gol ili ne bude asistent da kritikujete njegovu igru.
5. Neko je već pitao, zašto na kraju „You’ll never walk alone“? To je himna Liverpula, a koliko znam pevaju je i Seltikovi navijači.

diskretni heroj

pre 13 godina

Grande Inter je pokazao karakter pobednika,sampiona, veceras,ponosan sam na njih ,malo promukao,al proci ce do 17h sutra...

Vlada016

pre 13 godina

Moram da priznam da na poluvremenu nisam verovao u Interov prolaz dalje iako volim taj klub. Stvarno su igrali ocajno, sa nekom cudnom postavkom igraca: Deki odmah iza Etoa, Snajder iza Kambijasa a Motinu poziciju u timu nisam mogao da provalim do kraja meca. Bajern jeste bio bolji u vecem delu meca ali i u Italiji je Inter bio bolji a Bajern odneo pobedu. Plus mi je drago sto je Bajern izgubio jer je prosle sezone dosao do finala upravo kako su danas ispali.
Sto se drugog meca tica, cini mi se da je Mancester ovo odradio rutinski (jesu bili u problemu pred kraj meca ali su ipak vise zasluzili prolaz dalje). Voleo bih da se vecerasnji pobednici nadju u finalu (volim i jedne i druge) pa neka bolji pobedi.

domagoj

pre 13 godina

tko god je pratio LP prošle godine, sjetit će se da je Bayern prošao kroz iglene uši i da ih je vukao Ivica Olić. On je bio glavni protiv Juvenstusa i vadio ih je protiv Manchestera. On možda izgleda smiješan, ali je radio za momčad i ginuo na terenu čime je anulirao deficit u tehnici. Jučer gledam Bayern i nemam što vidjeti. Ribery i Robben idu na solo prodore, ali kao momčad nemaju uigrane akcije. Kad god je Inter došao do 16m izgledao je opasniji i organiziraniji u odnosu na Bayern. Gomez vodi loptu, situacija 3 na 2 i on krene u dribling i propadne napad. U još par opasnih situacija nisu znali finiširati. Tada sam znao da će im Inter zapapriti. Bayernovi igrači previše soliraju, a tu kruha nema. Intera cijelu godinu muče ozljede i još su imali u početku Beniteza (koji je uneredio Liverpool, jer je promijenio valjda 50 igrača u 5 godina), ali imaju rutinu i čvrstoću u obrani. S druge strane Bayernova obrana je katastrofa. Realno da golman Intera u dvije utakmice nije branio k'o početnik, Bayern ne bi bio niti blizu prolaza. Za kraj drago mi je da odlazi Van Gaal. To je prepotentan lik koji je godinama upropaštavao Barcu. Prošle godine kaže Oliću: na tebe ne računam, možeš ići. Kada ga je Olić izvukao protiv Juvea, ovaj mu kaže: čestitaj mi što sam te stavio u igru. Halo? Sumnjam da je bolji pedagog sa ostalima. Kada Inter da gol, oni pregaze Leonarda od sreće. Nogomet je kolektivni sport i igrači i trener trebaju disati zajedno. Bayern nije kolektiv.

pazza INTER amala

pre 13 godina

Izvedes Stankovica,a ostavis najvecu zabludu Serije A Pandeva i zelis da prodjes... Plasim se za UTD bez Vidica!
(doktor, 15. mart 2011 22:02)

Mislim da dugujes VELIKOOOO izvinjenje Pandevu. Mnogo velika zabluda je :)
Makedonsko devojce kitka sarena!

Boban

pre 13 godina

Meni je drago sto je Inter prosao, cene igrace sa ovih prostora nevazno koje su nacionalnosti za razliku od vecine bogatijih klubova.

Pozdrav svima !!!

Ivan

pre 13 godina

Sto toliko kukate? Setite se koliko je zasluzeno Bayern prosao Manchester prosle godine. Uostalom da nije Cezar pravio gluposti ovo ne bi bilo ni toliko neizvesno.
Mogao bi sada Bekenbauer da se javi i objasni Italijanima kako nemaju pojma...

Josko Martinoski

pre 13 godina

(pa ovaj je gori od Đorovića, 15. mart 2011 21:45)
Jel si sada smesan sebi ili ne???
Btw, Milito je povredjen vec 2-3 nedelje..

johan

pre 13 godina

Ustvari, nisu naši igrači imali baš svoj dan. Nemanja se odmara za bitnije utakmice (odličan potez starog lisca!), dok Dejan nije izdržao svih devedeset minuta. I Inter i Mančester su odigrali odlično bez njih. Za desetku - idu dalje. Dobra je stvar što naši igraju u kvalitetnim timovima, to doprinosi mnogo našoj reprezentaciji.

Bile su ovo dve fantastične utakmice, posebno ova u Minhenu. Igrači Intera su sada zaista obradovali svoje navijače, i pokazali da ono od prošle godine ipak nije samo Murinjova zasluga. Najiskrenije čestitke svim simpatizerima Intera! Bajern je popio klasičan nokaut, ovo je za njih kraj sezone. Čini mi se da nisu toliko fokusirani na svoj posao kao i prošle godine, što je i razumljivo za tako mladi tim, ponela ih slava što se kaže. Takodje, Olimpik je odigrao hrabro protiv Utd-a pa šta bude. Nisu bili daleko od izjednačenja ali su ipak propustili svoju šansu da izbace nekog od velikana. Hernandez možda izrasta u novu ikonu Mančester Junajteda, vreme će pokazati.

PS. Jedva čekam žreb u petak :)

grbavi

pre 13 godina

ma koji bre lepshi fudbal o chemu prichate o gluposti i sebichluku koji su pravili igrachi bajerna nonshalantni shvajshtajger da nije onako reagovao mozda bi golman i odbranio snajderov udarac zashto je roben izashao imam utisak da su se kladionice tumbale ko reaktor u fukushimi inter je pametnijom igrom proshao dalje nadam se da cu ih gledati u finalu

nije lako, ali nisu oni baš neranjivi

pre 13 godina

od kad ja pratim fudbal a to je 20-ak godina,...,ne podcenjujem Inter nego je tako,oduvala bi ih Barsa,sem ako ne bude vulkana)))
(Pavle, 16. mart 2011 04:01)
Kaže se poTcenjujem (jednačenje suglasnika po zvučnosti), a to bi u tim godinama morao da znaš.
Što se fudbala tiče, tim koji bude uspeo da ORGANIZOVANO napadne zadnju liniju Barse, dobija ih.

N

pre 13 godina

inter bi mozda i prosao da je igrao bez golmana......
(N, 15. mart 2011 21:13)

e jesam ispao glup :D hahahaha.. ali, opet, bilo bi bar mnogo lakse :)

Boris

pre 13 godina

(pa ovaj je gori od Đorovića, 15. mart 2011 21:45)

Prvo, za tvoju informaciju Milito je povredjen i zato nije mogao da igra. Isto kao i Samjuel koji je prosle sezone bio stub odbrane Intera. Pazzini nema prava nastupa u LS i ovo je bio trenutno najjaci sastav Intera u ovom trenutku. Ne bas fenomenalna igra, ali prava Italijanska, oprezna do kraja i cekanje na gol do samog kraja.
P.s. Aca Stojanovic je definitivno navijac Milana!!!

zlatiborac

pre 13 godina

Neverovatno. Kod rezultata 2:2 Interovi igraci pokazuju jedni drugima da smire i uspore igru iako im rezultat ne odgovara. Bajern se uspavao i Inter tipicno italijanski postize pobedonosni gol u samoj zavrsnici tekme. Usput, pravo je cudo da M United bez Vidica nije primio vise golova. Koliko im je Nemanja nedostajao vidi se i po broju gol sansi za Olimpik.

kk7

pre 13 godina

A zasto je na kraju utakmice na stadionu pustena pesma 'You'll never walk alone', moze neko da objasni? : )
(abc, 15. mart 2011 22:49)

Videli i Nemci da B92 stalno prenosi Liverpul, i da to nekima smeta u Srbiji, pa ajde i oni malo da ih potkace.

Makedonac

pre 13 godina

A zasto je na kraju utakmice na stadionu pustena pesma 'You'll never walk alone', moze neko da objasni? : )
(abc, 15. mart 2011 22:49)

Zbog katastrofe u Japanu.Bila je na terenu i japanska zastava na kojoj je pisalo 'You'll never walk alone'.

o2d

pre 13 godina

Dati 3 gola u gosti i reci na kraju da INTER nije zasluzio i prosao na srecu, je samo notorno ne poznavanje fudbala iz proste navijacke izdiske. Slicne takve su bile i prosle godine sa Barselonom u polufinalu, kada sa 10 igraca na Nou Kampu Inter bio osudjen sto se branio protiv Barselone. I uspeo.
Drago mi je Intera, jer dokazao da ipak ovi momci su sampioni i odneli sumnje da ipak Murinjo nije Inter - i bez njega pobedjuju i osvajaju naslove.
A sto se tice Pandeva, jeste ne moze on vratiti staru slavu dok je bio u Lazio, bio kreativniji i slobodniji u igri, da svaku sezonu bio u top tri golgetara u Kalco lizi, sto ga i dovelo u Interu. Secate se onih dva gola protiv Reala u Rimu u LS? Murinjo ubio njegov stil igre, golovi su izostali, ali i sam Murinjo nikada nije propustao da da pohvale Pandevu. Na ovom mecu jedna perfektna asistencija Etoa i jedan fantastican gol u naletu i sut koji odlucuje utakmicu. Vredi se to priznati, koliko ga neki ne voleli. Nadam se pored Leonarda dobice vise sanse da vrati svoje kvalitete, a sad nek uziva u svoju slavu i ovu epohalnu pobedu Intera usred Minhena. Uzivali smo svi mi u dobar fudbal:)

Svaka cast

pre 13 godina

Bajern prelepo igrao,ali Inter srcano i odbrambeno,svaka cast Interu,i svaka cast Manchesteru. Evo link za prenos svih sportova.

http://exyucafe.in/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=73

nkica

pre 13 godina

kakav pos'o je inter odradio prosle godine,kada su mu barca i real "poklonili" (da ne kazem - uvalili) eto'a i sneijdera,fenomenalno.

mladen

pre 13 godina

Ljudi,ja jesam veliki grobar,ali kada sam video Deja sinoc sa kapitenskom trakom suze su mi krenule od srece. Bio i ostao ljudska i fudbalska velicina.Dejo majstore!!!

Д

pre 13 godina

Супер играч Семјуел Ето!
Фантастична контрола лопте Лусија.
Снајдер на правом месту и одличан шут.
Пандев разантно!

dzdz

pre 13 godina

Ljudi,ja jesam veliki grobar,ali kada sam video Deja sinoc sa kapitenskom trakom suze su mi krenule od srece. Bio i ostao ljudska i fudbalska velicina.Dejo majstore!!!
(mladen, 16. mart 2011 11:28)

Dok si ti plakao zbog toga, navijaci Intera su plakali zbog njegove katastrofalne igre. Kakav Stankovic, pa covjek je sinoc bio najgori na terenu prema svim izvjestajima. Tek nakon njegovog izlaska i povlacenja Snajdera na njegovu poziciju playmakera, Inter je poceo igrati i liciti na nesto. Stankovic vise nije niti za klupu a kamoli za prvu momcad Intera.
(Zoom2, 16. mart 2011 13:45)

a gde ti je Pranjic bio kod treceg gola Intera? trckara i gleda kako Pandev postize gol.