Nova vest
Košarka

Utorak, 10.09.2019.

16:12

"Dešava se i najboljima, neke stvari su nas poremetile" VIDEO

Bogdan Bogdanović posle poraza od Argentine kaže da on i saigrači treba da se "ponosno vrate kući".

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: FIBA

Srbija je poražena od Argentine u četvrtfinalu Mundobasketa, a sada je očekuje borba za plasman od 5-8. mesta.

Bek Sakramenta objašnjava da je poraz došao "u nezgodnom trenutku" i osvrće se na prethodna dva dana, kada je ujedno došao i ubedljiv poraz od Španije.

"Težak poraz. Teško je pričati posle poraza, svi sad mogu da kažu šta god hoće... Došlo je u nezgodnom trenutku, šteta, imali smo dobru atmosferu, sve je bilo super, ali u prethodna dva dana su se izdešavale neke stvari i sve nas je to možda malo i poremetilo. Ipak, mi smo profesionalci i morali smo bolje da odreagujemo", izjavio je Bogdanović.

Bogdanović kaže da bi voleo da prvenstvo završi pobedom.

"Igra se i dalje, ali kraj je borbe za medalju. Mi smo došli zbog toga. Šta je tu je. Dešava se i najboljima. Treba ponosno da se vratimo kući, ponosno da odigramo te dve zadnje utakmice i da makar završimo prvenstvo pobedom".

Gledajući širu sliku "orlovi" imaju i dalje važan posao pred sobom, jer će petim mestom najverovatnije obezbediti plasman na Olimpijske igre.

"Dve ekipe idu dalje, imamo šanse. To jeste motiv, ali teško je pričati posle poraza. Treba se oporaviti i idemo dalje", rekao je Bogdanović i zaključio da "su svi krivi podjednako posle poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve