Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.03.2022.

12:28

Bivši trener Partizana suočen sa novim optužbama za seksualno zlostavljanje

Bivši trener Partizana Izraelac Avram Grant (66) suočava se s novim optužbama za seksualno zlostavljanje.

Izvor: B92

Autor:B92

Bivši trener Partizana suočen sa novim optužbama za seksualno zlostavljanje
Foto: Profimedia

Početkom januara najmanje šest žena je optužilo 66-godišnjeg Granta da ih je pokušao dodirnuti i poljubiti protiv njihove volje te da ih je pokušao naterati na seksualni odnos. Među žrtvama su i bivša vojnikinja, manekenka i sportska komentatorica, kojoj je slao brojne uznemirujuće SMS poruke.

Nove optužbe stižu od dveu različite žene, a emitovane su na izraelskoj televiziji. Grant je navodno jednoj 18-godišnjoj devojci slao nedolične fotografije i poruke, dok je drugoj ženi nudio novac za seks.

Nekoliko žena je navelo i da im je Grant ponudio pomoć na početku njihovih karijera, a potom im je godinama davao neprikladne komentare i slao uznemirujuće poruke.

Grant je demantovao sve optužbe naglasivši da su njegovi odnosi sa ženama "uvek bili s poštovanjem i pristankom".

Izraelac je toekom karijere trenirao brojne izraelske klubove, Čelsi, Portsmu, Vest Hem, te bio selektor reprezentacija Izraela i Gane.

Bio je i trener Partizana 2012. godine, sa kojim je osvojio titulu šampiona Srbije, ali je već na kraju sezone napustio Humsku.

Londonske "plavce" je predvodio do finala Lige šampiona 2008. godine, ali je Čelsi u finalu u Moskvi izgubio od Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu