Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.03.2022.

09:00

Šta "večiti" mogu večeras u Evropi? ANKETA

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde vraćaju se u četvrtak uveče na evropsku scenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Šta
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli igraju prvi od 18.45 protiv holandskog giganta Fejenorda u Humskoj 1, u osmini finala Lige konferencija. Odmah zatim nastupaju crveno-beli od 21.00 protiv jednog od najtrofejnijih klubova sveta Glazgov Rendžersa na čuvenom Ajbroksu.

"Izuzetno smo ponosni, na naš klub, naviijače što možemo da prisustujemo spektaklu jedne evropske utakmice. Želimo da svi uživamo, da i navijači i mi na terenu budemo ponosni i da se pokažemo u najboljem svetlu. Da pokušamo da napravimo još jedan korak u istoriji. Daćemo sve od sebe, nadam se uz veliku podršku navijača", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

"Kad god budemo mogli da izadjemo u visok pritisak - učinićemo to, kad god nam bude bio potreban defanzivni blok - imaćemo ga. Nama su u igri svi rezultati. Napravili smo ogroman iskorak u Evropi i ovo je premija za naš klub, igrače i navijače. Straha neće biti", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

"Večiti" nisu miljenici kladionica u ovim susretima, štaviše, prognoziraju se porazi oba naša tima.

Šta vi očekujete od nastupa Partizana i Zvezde ovog četvrtka?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu