Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.02.2022.

10:10

Zvanično: Jevtović se vratio u Partizan FOTO

Marko Jevtović potpisao je ugovor sa Partizanom i tako započeo svoj drugi mandat u klubu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvanično: Jevtović se vratio u Partizan FOTO
Foto: FK Partizan

On u Humsku stiže kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa katarskim Al Ahlijem.

Jevtović će u rotaciji zameniti Danila Pantića, koji se povredio na pripremama u Turskoj.

Njemu će konkurencija na toj poziciji biti Ljubomir Fejsa i Saša Zdjelar. Ovaj zadnji vezni će sa Partizanom potpisati ugovor do 2023. godine.

"Priključujem se večeras ekipi u Beleku. Posle tri i po godine se vraćam u svoju kuću. Dosta ljudi iz stručnog štaba i na Teleoptiku poznajem od ranije. Uzeo sam broj 21 koji sam nosio u prvom mandatu",
istakao je Jevtović.

Jevtoviću je Partizan vrlo dobro poznata sredina pošto je u Humskoj proveo tri godine i za to vreme osvojio je jednu titulu prvaka Srbije i tri trofeja u kup, sa akcentom na duplu krunu u sezoni 2016/2017, u mandatu trenera Marka Nikolića.

Pre dolaska u Partizan, Jevtović je branio boje Srema iz Jakova, proveo je određeno vreme i u akademiji Dinama iz Moskve, potom se vratio u Sopot, Hajduk Kulu, Novi Pazar, a kada je napustio Humsku obreo se u Turskoj Konjispor, na kraju i katarskom Al Ahliju.

"Vratili smo proverenog igrača koji se vraća u svoju fudbalsku kuću. Marko je sjajan momak i zreo fudbaler koji nam je svima osato u lepom sećanju", rekao je predsednik Partizana Milorad Vučelić i dodao:

"On nikada nije brojao kopče po svom telu. Svi pamtimo njegove sjajne partije, a posebno nam je ostao u sećanju gol protiv Steaue u Beogradu u pobedi crno-belih od 4:2 - zaključio je prvi čovek kluba iz Humske".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu