Nova vest
Košarka 9

13.5.2024.

16:46

Igrači besni na petorke Evrolige: "Treba da vas je sramota" FOTO

Evroliga ovog ponedeljka objavila je idealnu petorku za sezonu 2023/24, a sam izbor nije najbolje dočekan od nekoliko igrača.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Idealan tim Evrolige čine Fakundo Kampaco (Real Madrid), Majk Džejms (Monako), Kendrik Nan (Panatinaikos), Najdžel Hejs-Dejvis (Fenerbahče) i Matijas Lesor (Panatinaikos).

Drugu najbolju petorku elitnog takmičenja čine Kostas Slukas (Panatinaikos), Mario Hezonja (Real Madrid), Valter Tavares (Real Madrid), Vejd Boldvin (Makabi) i Lorenzo Braun (Makabi).


U glasanju su učestvovali navijači, novinari, treneri i kapiteni timova – svako po 25 odsto.

Prvi koji je reagovao na evroligašku petorku sezone bio je košarkaš Efesa Šejn Larkin, koji se nasmejao (stavio u komentar objave smajli koji plače od smeha), pošto se nije našao ni u prvoj ni u drugoj petorci Evrolige.

Košarkaš Baskonije Čima Moneke takođe je reagovao na društvenim mrežama, a istakao je da oni koju su birali treba da se stide, jer ni on mi je našao ni u jednom postavi.

"Ko god da je napravio ove evroligaške timove treba da se stidi“, napisao  je Moneke.

Nezadovoljstvo je iskazao i Antonijus Klivlend iz Makabija, pošto se čudio je jedan od njegovih saigrača u drugom, a ne u prvom izboru.

"Nema Vejda Boldvina u prvom timu, pa to je ludo“, napisao je.

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu