Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.12.2021.

09:19

Partizan želi Zvezdino dete, moguć povratak i ljubimaca "grobara"

Fudbalski klub Partizan planira da se pojača ove zime.

Izvor: MS

Autor: MS

Partizan želi Zvezdino dete, moguć povratak i ljubimaca
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Trener Aleksandar Stanojević govorio je da je potrebno da crno-beli pojačaju konkurnciju na poziciji zadnjeg veznog i već su "isplivala" tri imena.

Na meti su bivši vezisti Partizana Everton Luiz i Ljubomir Fejsa, a na radaru je i Srđan Mijailović, dete Crvene zvezde i trenutno član Čukaičkog, piše Sportski žurnal.

Navodi se da nije tajna da su iz Humske zbog Mijailovića poslali signale oko mogućeg transfera, ali ostaje pitanje koliko je sam igrač spreman na takav korak jer je zadovoljan na Banovom brdu i ima ugovor do 2024. godine.

Tu prepreku nemaju Fejsa i Everton, trenutno slobodni na tržištu i za njih neće biti potrebno da se izdvaja obeštećenje.

Fejsa je najskuplje plaćeni srpski fudbaler Superlige (Partizan isplatio Hajduku iz Kule 1,3 miliona evra) i nedavno je napustio Al Ahli iz Saudijske Arabije.

Takođe, Brazilac Everton je sa "čistim papirima" otišao iz Solt Lejk Sitija i mogao bi da se vrati u Humsku četiri godine kasnije.

Fejsa je dres crno-belih nosio od 2008. do 2011. godine, pre nego što se otisnuo u inostrantvo i pohod na titule sa Olimpijakosom i Benfikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu