Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.08.2021.

16:25

Mijailović pomaže RK Partizan

Rukometni klub Partizan obnovio je saradnju sa dosadašnjim sponzorom.

Izvor: B92

Autor:B92

Mijailović pomaže RK Partizan
Foto: StarSport

To je osiguravajuća kuća koja je u vlasništvu predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića i koji će tako nastaviti da pomaže rukometnu sekciju.

U nastupajućoj sezonu, Partizan će igrati u regionalnoj SEHA ligi i EHF Evrokupu, kao i u domaćoj nacionalnoj ARKUS ligi i nacionalnom kupu.

Prema rečima predsednika RK Partizan, Željka Perkunića, nastavak partnerstva je važan po nekoliko osnova.

"Finansijska situacija u našem sportu je poznata i ne treba mnogo reči trošiti da bi ljudi shvatili koliko ulaganje u rukomet zapravo predstavlja društveno odgovorno poslovanje. Meni je sa druge strane izuzetno drago što smo nastavili partnerstvo baš sa kompanijom koja je u vlasništvu predsednika košarkaškog kluba Partizan, Ostoje Mijailovića. Na taj način još jednom pokazujemo nešto što je danas retkost i nešto čime svi navijači Partizana treba da se ponose, a to su pravi porodični odnosi između klubova unutar jugoslovenskog sportskog društva Partizan. I naši košarkaši i mi smo prošli kroz veoma teške trenutke u svojoj istoriji, stoga itekako umemo da cenimo podršku koja je uvek draža kada dolazi praktično unutar naše kuće. Ove sezone smo napravili dobar tim i bićemo u stanju da se na dostojan način suprotstavimo svim rivalima. Nikome ne priznajemo da je bolji dok to ne pokaže na terenu, a mi ćemo dati sve od sebe da navijače Partizana obradujemo i nekim trofejom. Kao iskrenog navijača Partizana raduje me da su se košarkaški klub i vaterpolo klub maksimalno pojačali tako da ove sezone uz fudbalski klub naša crno – bela porodica ima velike šanse za osvajanje novih trofeja. Naše snage, jačaju svakim novim danom!", istakao je Perkunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu