Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.07.2021.

23:41

Stanković blistao pred novinarima: Neka stalno imamo ovakve probleme

Tražila se Crvena zvezda na početku sezone i pronašla se u najbitnijem momentu.

Izvor: MS/MĐ

Autor: MS/MĐ

Stanković blistao pred novinarima: Neka stalno imamo ovakve probleme
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prvak Srbije je uhvatio prošlosezonsku formu i nadoknadio minus iz Almatija i to sa kamatom za ukupnih 6:2 i prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Stanković je blistao pred novinarima na konferenciji, hvaleći svoje igrače za partiju protiv Kairata.

"Uvek sam samouveren kada imam ovakve momke. Zašto ne bih bio? Znam kako rade i šta rade. Nikad neću da sumnjam u njih. Nisam se plašio, niti bih se bavio ovim poslom da se plašim. Porasteš kao klub, kao ekipa, pa i trener, neke stvari ti bude jasnije. Ponosan sam", rekao je Stanković pred novinarima.

Oduševljen je bio i ambijentom koja su deca napravila na stadionu "Rajko Mitić".

"Skoro svi su verovali da će ova ekipa otići date. Rekao sam da je 50.000 , ali lepo je i sa decom. Neka zagrmi sledeći meč kako smo navikli".

Mnogo puta je ponavljao, ovaj meč je došao kao "klik" igračima.

"Četvrta utakmica u sezoni je tek završena, da se malkice okrenu redosledi. Ritam utakmica, važnost… Ništa loše nisam video protiv Vojvodine, bilo bi drugačije da smo dali gol, ali ne bih da se vraćam. Trebala nam je ovako jaka, moćna utakmica, momci da kliknu i vrate stari mod. Igrači su delovali premoćno".

Govorio je o Aleksandru Dragoviću.

"Od prvog dana Drago je pokazao kvalitet, pre svega ljudski. Fenomenalan igrač, mnogo smo dobili, ima lidersku energiju, ima mnogo iskustva… Ne bih nikoga izdvojio, ponosan sam na sve igrače".

Kratko je analizirao učinak u prethodnim mečevima, preuzevši odgovornost za poraz u Kazahstanu.

"Govorimo o problemima? Ja bih voleo da ima stalno ovakvih problema. Pogrešio sam u Kazahstanu, znam gde, i sada to kažem da je 100 posto moja krivica. Retko ko će reći da sam pogrešio. Ja kažem kad jeste", zaključio je Stanković, ne govoreći ni reč o Šerifu.

Crvena zvezda u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igra sa Šerifom. Prvi meč je u Beogradu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d