Nova vest
Fudbal

Petak, 23.07.2021.

17:49

Jović: Hvala šefu, nadam se da ću se iskupiti u revanšu

Fudbaleri Partizana slavili su protiv Dunajske Strede rezultatom 1:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija

Izvor:

Autor:

Jović: Hvala šefu, nadam se da ću se iskupiti u revanšu
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Jedan od aktera tog meča bio je i mladi Nemanja Jović.

"Pre svega, čestitam na pobedi momcima koji su od prvog momenta ušli dobro i agresivno u igru. Čestitam ujedno i stručnom štabu i upravi na našoj prvoj pobedi na stadionu i dobrom startu čitave sezone. Krivo mi je, sa druge strane, zbog mnogo propuštenih šansi, jer je moglo da bude mnogo ubedljivije, kako bismo rasterećenije otišli za Slovačku”, izjavio je za klupski sajt.

Žali zbog toga što se nije upisao u strelce.

"Što se mene lično tiče, jako mi je krivo što nisam postigao gol i zahvaljujem se šefu Stanojeviću na rečima podrške i strpljenju koje ima za mene. Nadam se da ću se iskupiti u revanšu. Prvi put igram na našem stadionu, pred našim navijačima i zaista je osećaj fantastičan kad je stadion pun. Naravno, nije pun kapacitet bio moguć, ali je za mene ovo bilo nešto posebno. Zaista želim da igram što više ovakvih utakmica. Što se tiče ekipe Dunajske Strede, oni su solidan protivnik, igraju grub fudbal, ali se nadam, i mislim da ćemo proći dalje. Zaslužujemo to”, zaključio je Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve