Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.05.2021.

16:30

Solskjer: Glejzeri su mi se lično izvinili

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer podelio je sa javnošću da je dobio lično izvinjenje vlasnika kluba braće Glejzer.

Izvor: SS

Autor: SS

Solskjer: Glejzeri su mi se lično izvinili
EPA-EFE/Peter Powell

Naravno, u pitanju je greška koju su priznali američki vlasnici učešćem u osnivanju Superlige, a nakon čega su krenuli protesti navijača protiv ESL, a onda i protiv samih Glejzera.

U nedelju su čak uticali na to da se ne odigra veliki derbi engleskog fudbala protiv Liverpula.

Zbog celokupne situacije Solskjer je dobio lično izvinjenje.

"Komuniciram redovno sa vlasnicima i dobio sam od njih lično izvinjenje. Svi su shvatili da je to što su uradili pogrešno. Nije potrebno da budete raketni fizičar da biste shvatili da je situacija veoma teška i da moramo da se izborimo sa njom", izjavio je Solskjer.

"Teška je pozicija za mene trenutno, moram da držim fokus na fudbalu, ali u isto vreme i da održim dobar odnos sa njima. I oni me često saslušaju. Takođe, slušaju i navijače i siguran sa će uskoro komunicirati i sa njima".

Ne bi voleo da igrači istrpe najviše zbog celokupne situacije.

"Igrači su uradili puno dobrog posla da bi stigli dovde i sada bi bilo tužno da njihov dobar rad bude uništen. Naravno, mi smo ujedinjeni kao klub, moramo da budemo strpljivi. Nadam se da ćemo u narednom vremenu zajedničkim snagama savladati prepreke koje su nekada dobre da biste napredovali"
, zaključio je Norvežanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu