Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.03.2021.

13:50

Azeri ljuti: Nisu nam se dopale reči Stefana Mitrovića

U Bakuu se od 18 časova igra meč 3. kola grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Azerbejdžana i Srbije.

Izvor: SS

Autor: SS

Azeri ljuti: Nisu nam se dopale reči Stefana Mitrovića
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Uvertiru u taj susret napravili su i domaći, konkretno, bivši reprezentativac Ruslan Abišov koji je kritički govorio o izjavi Stefana Mitrovića.

Štoper "orlova" je izjavio da su ključni bodovi koji se osvoje protiv selekcija poput Azerbejdžana, na šta je stigao odgovor Abišova.

"Verujem da Azerbejdžan danas može da osvoji makar bod, pogotovo što smo to svojevremeno već uspeli", podsetio je na 2003. godinu i čuvenih 2:2 koje su šokirale tadašnju selekciju Srbije i Crne Gore.

"Nisu nam se dopale reči Stefana Mitrovića da će plasman na Svetsko prvenstvo izboriti reprezentacije koje će osvajati bodove protiv reprezentacija kao što je Azerbejdžan. Nije prijatno slušati takve reči i mislim da to može samo dodatno da motiviše naše igrače. Potrebno je „kazniti“ Mitrovića za takvu izjavu i verujem da će naši igrači pronaći adekvatan odgovor", izjavio je Abišov.

Mi se nadamo da Azeri neće imati pravi odgovor, a to ćemo saznati od 18 časova kada počinje utakmica u Bakuu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve