Milojević: Igrači jači od umora

Reči hvale posle pobede Crvene zvezde nad Šljonskom (4:0) imao je asistent u stručnom štabu Dejana Stankovića - Miloš Milojević.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda silna u prvoj proveri VIDEO

"Bitno je da se trijumfuje i da se održava kontinuitet pobeda. Važno nam je i da su igrači sa fizičke strane sve odradili odlično i da je njihov odnos prema igri bio maksimalno profesionalan. Zadovoljni smo utakmicom i ishodom", počeo je Milojević.

Osvrnuo se jedan od asistenata Dejana Stankovića i na ono što su na planu taktike prikazali fudbaleri Zvezde.

"Vide se jasno neke stvari na kojima predano radimo. Nije to možda na onom nivou na kom treba da bude, ali igrači su umorni i nisu u potpunosti sveži. Ipak, ponavljamo im da je sav taj umor više mentalni nego fizički, usled količine treninga koje imaju. Fizički se videlo i večeras da su bili dobri, agresivni. Zadovoljni smo taktičkim delom".

Ne pravi razliku Milojević oko toga ko se upisuje u strelce, sve dok se postižu golovi.

"Pokazali smo u prethodnom periodu da kod nas nema pravila i da nije važno ko postiže golove, jer se dešavalo da se i štoperi upisuju u strelce i da su efikasni. Dobro je za napadače da pogađaju, pre svega na konto samopouzdanja, ali ne gledamo isključivo to, već celokupno izdanje ekipe. Za ovaj period je to veoma dobro, ali nećemo se opustiti, već ćemo se potruditi da podignemo nivo treninga i utakmica i da budemo pravi kada počne prolećni deo sezone", zaključio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu