Nova vest
Fudbal

Subota, 19.12.2020.

19:45

Klop priznao: Murinjo je u pravu

Menadžer Liverpula Jirgen Klop prisetio se nakon trijumfa nad Kristal Palasom od 7:0 jednog komentara svog kolege Žozea Murinja.

Izvor: MT

Autor: MT

Klop priznao: Murinjo je u pravu
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

"Redsi" su demolirali londonsku ekipu, a nemački stručnjak je govorio o glavnom problemu svoje ekipe.

"Žoze Murinjo je pre naše utakmice s Totenhemom rekao kako imamo samo dva ili tri povređena igrača iz naše šampionske ekipe i zapravo je u pravu. Problem je u tome što su ti igrači morali odigrati 80 ili 90 posto ciele sezone i to je naš problem. Zasad smo na teren mogli da pošaljemo samo vrlo dobru ekipu", rekao je Klop i dodao:

"Mi kadar punimo jako talentovanim igračima, što jako pomaže, ali teži deo sezone tek dolazi i mi ne možemo mnogo napraviti po tom pitanju. Moramo biti spremni kako da pronađemo put do pobede u svakom kolu sa onim što imamo i videćemo gde će nas to dovesti na kraju sezone."

Liverpulu zbog povreda trenutno nedostaju Tijago Alkantara, Džo Gomez, Virdžil van Dajk, Džejms Milner, Đerdan Šaćiri, Kostas Cimikas i Diogo Žota.

Naredni duel igraju protiv VBA 27. decembra.

Pročitajte još:

* Liverpul se zahuktao – Firmino i Mane počeli, Salah dovršio "sedmicu"

* Menadžer Palasa nakon katastrofe nasmejao Klopa i sve prisutne

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu