Nova vest
Fudbal

Subota, 19.12.2020.

19:10

Nova poruka sa Karaburme: Ukoliko ne bude promena, klub će nastaviti da tone

Saša Stevanović, nekadašnji golman, a sada jedan od kandidata za čelo OFK Beograda, ogradio se od izjava sadašnjih funkcionera kluba sa Karaburme.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On smatra da je svaka saradnja "romantičara" sa institucijama i klubovima dobro došla, kako bi se slavni klub izvukao iz teške situacije.

Zvezdan Terzić je u petak najavio da bi OFK Beograd trebalo da postane filijala Crvene zvezde, na šta je, između ostalih, reagovao i predsednik Skupštine ovog kluba Ljubiša Đurović, rekavši da od te ideje neće biti ništa.

"Opcija koju ja prevodim ispred bivših igrača, navijača, kluba prijatelja i veterana se ograđuju od izjave sadašnjih čelnika i vršioca dužnosti u klubu, kao i teorija zavera koje su nas dovele od toga da nam je stadion preko 40 dana u mraku. Takođe, prvi tim se nalazi na 12. mestu tabele treće lige. Situacija je takva da ukoliko ne dođe do konkretnih promena, klub će nastaviti da tone", rekao je Stevanović i dodao:

"Ja se zalažem za ideju da se bivši igrači vrate u klub. Osim toga trenutna situacija ne dozvoljava odbijanje dobronamerne pomoći institucija i drugih klubova. Smatram da je svaki vid saradnje sa klubovima i institucijama, koji ne remeti interese i tradiciju OFK Beograda, neophodan da bi se klub vratio tamo gde pripada. U ovom trenutku, najbitnije je da se sačuva mir i jedinstvo za predstojeću skupštinu u šta čvrsto verujem, izaći ću u medije i predstaviti detaljno svoju ideju kako će OFK Beograd funkcionisati u narednom periodu."

Pročitajte još:

* OFK Beograd postaje filijala Crvene zvezde

* Poruka sa Karaburme: Nismo filijala, niti ćemo ikada biti!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu