Nova vest
Fudbal

Petak, 20.11.2020.

13:43

Zumbul neće da dozvoli treći poraz Radničkog u nizu

Pomoćni trener Radničkog Zumbul Mahalbašić rekao je da niški klub ne sme protiv Indjije da dozvoli svoj treći vezani poraz u srpskom prvenstvu.

Izvor: MS

Autor: MS

Zumbul neće da dozvoli treći poraz Radničkog u nizu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Radnički će u subotu od 13.00 gostovati Indjiji u 15. kolu Super lige Srbije.

"Čeka nas teška utakmica. Indjija je protivnik za poštovanje, a mi smo u poziciji da posle dva vezana poraza nemamo pravo da dozvolimo i treći. Ova utakmica nosi veliki značaj i samo ako udjemo maksimalno fokusirani možemo očekivati pozitivan ishod protiv ekipe koja je u prošlom kolu igrala odlično u duelu sa Crvenom zvezdom. Daćemo sve od sebe, dobro smo se pripremili i verujem da ćemo se u Niš vratiti zadovoljni", rekao je Mahalbašić u najavi utakmice.

Prvi trener niškog kluba Milan Đuričić zbog korona virusa ponovo neće voditi ekipu.

"Imali smo dve nedelje da se spremimo za ovaj meč. Nažalost, to smo radili bez šefa stručnog štaba, ali šta je tu je. Nadamo se da će se što pre oporaviti i da će se vratiti na posao", kazao je Mahalbašić.

Što se tiče igrača, Radnički nema problema.

"Što se tiče igračkog kadra, tu više nemamo problema. Gavrić se oporavio od koronavirusa, negativno je testiran i to je veoma važno za nas, jer je poznato koliko je on bitan za igru Radničkog. Svi ostali fudbaleri su spremni da igraju, tako da smo u situaciji da Indjiji suprostavimo najjači mogući sastav", naveo je Mahalbašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve