Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.11.2020.

17:30

Tumbaković pozvao golmana dan pred utakmicu

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković u utorak je uručio poziv golmanu Đorđu Petroviću pred duel šestog kola grupe 3 Lige nacija B protiv Rusije.

Izvor: SN

Autor: SN

Tumbaković pozvao golmana dan pred utakmicu
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Srbije u sredu od 20 časova i 45 minuta igraju protiv Rusije u poslednjem meču grupe B Lige nacija na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.

Selektor Tumbaković je saznao da je golman Đorđe Nikolić zaražen virusom Covid-19 koronom, a pošto su Marko Dmitrović i Emil Rockov pušteni da se vrate u klubove u dogovoru sa Savezom, umesto njih je pozvan standardni član Srbije U-21.

Radi se o golmanu Čukaričkog, Đorđu Petroviću koji je dobio poziv za reprezentaciju 4 sata pred početak utakmice.

"Petrović je prvi reprezentativac u A selekciji srpskog tima iz Čukaričkog posle Miroslava Bogosavca, sada člana ruskog premijerligaša Ahmata. Levi bek je, podsetimo, za 'orlove' odigrao prijateljski susret protiv Nemačke u martu prošle godine", stoji na sajtu FK Čukarički.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu