Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.11.2020.

13:30

Gudelj o Škotskoj: Važna je iz dva razloga

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj kaže da će ekipa morati da bude borbena ako želi dobar rezultat u meču sa Škotskom.

Izvor: MT

Autor: MT

Gudelj o Škotskoj: Važna je iz dva razloga
Starsport

"Orlovi" igraju sa Ostrvljanima u četvrtak u finalu baraža za Evropsko prvenstvo.

"Mislim da nam je to cilj, da odigramo borbeno kao u Norveškoj, čak i bolje. Uvek mislim da može bolje. Jeste da je Škotska dobra selekcija, znaju gde su im kvaliteti, šta ne trebaju da rade. Imaju dobar tinski duh. Nisu džabe došli tu gde jesu. Biće bitno da bolje igramo fudbala. Oni znaju veoma dobro njihove kvalitete, imaju jake igrače napred, često igraju na tu drugu loptu. Ali uspemo u tom aspektu da ih dobijemo, na druge lopte, da dobijamo duele, onda mislim da imamo šanasu da dobijemo utakmicu", rekao je Gudelj i dodao:

"Znam da sam uvek navijao za Srbiju i gledao na televiziji kada igramo. Svesni smo toga, najvažnija jeste iz dva razloga, prvo jer je sledeća, a nama je prva sledeća uvek najvažnija. A drugo jeste najvažnija jer može da nas odvede na Evropsko prvenstvo."

"Nema veze da li sam starter ili ne, osetio sam porevenje selektora od prvog dolaska i to je najvažnije. Ne bih ja tu mnogo dodavao, naši igrači igraju u velikjim klubovima, svi znaju šta nas čeka. Moramo da se držimo sebe i da odradimo to što mi znamo da radimo. Žao nam je što nećemo imati navijače uz nas, znamo da navijaju i mi ćemo dati sve od sebe da uskoro na terenu možemo to zajedno da proslavimo", zaključio je Gudelj.

Šta je selektor Tumbaković rekao na konferenciji čitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve