Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.09.2020.

14:35

Veselinović napustio Čukarički, novi trener već je promovisan

Aleksandar Veselinović od nedelje neće biti šef stručnog štaba Čukaričkog, a njega će na tom mestu naslediti dosadašnji pomoćnik Dušan Đorđević.

Izvor: SS

Autor: SS

Veselinović napustio Čukarički, novi trener već je promovisan
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Veselinović je dobio i prihvatio ponudu Al Dafre, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U upravi Čukaričkog su mu izašli u susret i omogućili mu da ponovo dokazuje svoje trenersko umeće van granica Srbije.

Ujedno, na Banovom brdu nisu sedeli skrštenih ruku, pa su doneli odluku da će Veselinovića zameniti Đorđević, a njih dvojica će poslednji put belo-crne u tandemu predvoditi u subotu na gostovanju Radničkom u Nišu.

Nenad Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog, objasnio je odluku kluba.

"Izašli smo u susret treneru Veselinoviću, iako smo imali višegodišnji ugovor. Dobio je ponudu iz inostranstva, izrazio je želju da ide i nismo mu pravili problem, niti ćemo to činiti bilo kome ko rešava egzistenciju. Dosadašnjem šefu struke želimo svu sreću, uz zahvalnost na svemu što je uradio za klub u prethodnom periodu. Na njegovo mesto dolazi prvi pomoćnik Dušan Đorđević, dok ostatak stručnog štaba ostaje isti", istakao je Mirosavljević.

Prve impresije po imenovanju na mesto šefa stručnog štaba Čukaričkog izneo je i Dušan Đorđević.

"Nastavljam tamo gde je Aca Veselinović stao, na putu koji je jasno definisan u Čukaričkom, a to je napadački fudbal, sa forsiranjem mladih igrača, uz težnju za što boljim rezultatom. Drago mi je da i ja lično mogu da idem u tom smeru. Veliku zahvalnost dugujem dosadašnjem šefu, što me je, da tako kažem, stavio u fudbalski superligaški izlog, gde su ljudi mogli da me vide i prepoznaju. Naravno, hvala i predsedniku Draganu Obradoviću i njegovim najbližim saradnicima, saradnicima u sturčnom štabu, kao i svim zaposlenima u klubu", kazao je Dušan Đorđević, koji je potom dodao:

"Jednostavno dobio sam poziv posle kojeg nisam mnogo razmišljao. Imao sam priliku da u prethodnih 15 godina radim u svim uzrasnim kategorijama, od pete pa do Super lige, Čukarički je izazov karijere za mene, kruna rada i ispunjenje snova i želja",
dodao je novi šef struke belo-crnih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu