Milošević: Sadik košta 20.000.000€

Trener Partizana Savo Milošević posle generalne probe protiv Proletera je pričao o ceni svojih igrača koja je porasla.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Naravno, radi se o ponudama za Umara Sadika i Filipa Stevanovića.

"Realna Sadikova cena u ovom trenutku, imajući u vidu profil igrača, veća je nego zimus. Tad sam rekao da ga ne bismo pusitli za manje od 15.000.000 evra, sad kažem da košta 20.000.000 evra. Ne kažem da ćemo moći taj novac da uzmemo, ali ponude ispod 10.000.000 evra nećemo ni razmatrati", rekao je Milošević i dodao:

"Nije slučajno što veliki klubovi jure Stevanovića i Sadika. To nije medijski marketing. Njime možete podići cenu sa 10.000.000 na 13.000.000 evra, međutim, ne možete je 'bildovati' osim ako se kvalitet ne vidi na terenu".

O samoj utakmici je rekao:

"Igrali smo takmičarsku utakmicu, jer nas već za sedam dana čeka start prvenstva. Trebalo je da pokažemo sve što smo radili tokom priprema. Mogu da budem zadovoljan, pre svega drugim poluvremenom. Na početku je to delovalo malo lošije, ali je bilo teško vreme, nije se lepo disalo, pala je kiša i napravila sparinu. Drugim poluvremenom sam zadovoljan", poručio je Milošević.

Trener crno-belih bio je upitan za Vladimira Stojkovića koji nije branio. Na golu je bio mladi Aleksandar Popović.

"Stojke nije trenirao. Zato nije igrao. Takođe, želeo sam da probam dva bonus igrača mlađa od 21 godine. Na to sada moramo da se naviknemo".

Partizan će sezonu otvoriti u subotu u Kruševcu protiv Napretka.

"Teško je! Prve dve utakmice idemo u goste. Prvu protiv Napretka u Kruševcu. Znate koliko nas muče poslednjih godina. Pogotovo od kada sam ja na klupi. Zadaju nam mnogo problema. Igramo na njihovom terenu, neće da bude lako. Zato pozivam na oprez",
zaključio je Milošević.

strana 1 od 2 idi na stranu