Nova vest
Fudbal

Subota, 11.07.2020.

11:57

Stankovićev sin menja Borjana u Zvezdi?

Crvena zvezda je zainteresovana da u svoje redove dovede Filipa Stankovića, sina trenera Dejana Stankovića.

Izvor: MS

Autor: MS

Stankovićev sin menja Borjana u Zvezdi?
Photo: Starsport

To je potvrdio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić rečima da su iz kluba već razgovorali o mogućnosti da ostvare pozajmicu sadašnjeg golmana Intera.

Ipak, dok se ne otvori mesto za mladog čuvara mreže neće biti povučeni konkretni potezi.

"Jesmo razgovorili sa Dejanom Stankovićem oko dolaska njegovog sina i golmana Intera. Videćemo... U ovom momentu imamo Borjana, Vasiljevića, Katića i najmlađeg Ćopića. Videćemo kakva će biti situzacija oko biti odlazaka", rekao je Terzić.

On nije isključio odlazak kapitena Milana Borjana ili drugog golmana Nikole Vasiljevića.

"U skladu svemu tome ćemo se ponašati. U slučaju da ide Borjan ili Vasiljević verovatno bismo doveli Filipa Stankovića. Sada to nije tema, ali ostavljamo prostor", dodao je funkcioner Zvezde.

Na početku priprema Terzić je govorio o planu zarade od 10 miliona evra, pre svega od prodaje Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija, potom o sigurnom skraćivanju plata u Zvezdi, ali i da li je poraz od Partizana u polufinalu Kupa bacio senku na sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d