Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.06.2020.

12:30

Ben: Pobeda u derbiju za najlepši rođendan u životu

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da je cilj ekipe osvajanje duple krune, a da bi voleo pobedu protiv Partizana kao poklon za rođendan.

Izvor: B92

Autor:B92

Ben: Pobeda u derbiju za najlepši rođendan u životu
Foto: Pedja Milosavljvic/Starsportphoto ©

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 20 časova u Humskoj protiv Partizana, u polufinalu Kupa Srbije.

Ben će upravo u sredu proslaviti 31. rođendan.

"Ukoliko pobedimo u derbiju, biće mi to možda i najlepši rođendan u životu. Naravno, to nam je cilj. Želimo duplu krunu i na tom putu moramo da pobedimo i Partizan. Svi smo fokusirani, spremamo se dobro za taj meč i verujem da ćemo biti na visini zadatka. Za derbi nam ne treba posebna motivacija, igrao sam ih već nekoliko u karijeri, jedan sam od iskusnijih u timu, znam šta mogu da očekujem i pokušaću da to prenesem na mlađe saigrače", rekao je Ben za sajt kluba.

Crveno-beli su odbranili titulu šampiona i sada žele da osvoje Kup kako bi osvojili duplu krunu. Partizan brani trofej u Kupu.

"Dominantno smo osvojili titulu. Najbolja smo ekipa u Srbiji i to su rezultati pokazali na pravi način. Imamo potencijalno dve utakmice u Kupu, još 180 minuta borbe i samo razmišljamo o tome da posle 24. juna budemo osvajači duple krune. Naravno, bez obzira na to što smo obezbedili titulu i u preostala dva kola ćemo nastojati da pobedimo. To je filozofija Dejana Stankovića
", naveo je napadač sa Komora.

Utakmica će se igrati pred navijačima, što raduje Bena. On je rekao da ekipi mnogo znači podrška i da su pune tribine dodatna motivacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu