Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.06.2020.

17:07

"Vrištao je kao beba pred sudijom, a ja sam bio potpuno uništen"

Legenda Mančester junajteda Pol Skols prisetio se duela sa Juventusom iz 1999. godine zbog kog je propustio kasnije čuveno finale protiv minhenskog Bajerna.

Izvor: SS

Autor: SS

Mandatory Credit: Shaun Botterill /Allsport

U meču polufinala Skols je dobio žuti karton koji je za njega značio suspenziju iz meča za titulu prvaka Evrope.

Našao se u duelu sa DIdijeom Dešamom koji je simulirao prekršaj i prevario sudiju.

"Bio sam šokiran, ali nisam mogao ništa da uradio. Našli smo se u nešto čvršćem duelu, ali iskreno mislim da to nije bio prekršaj. Sve se desilo tačno ispred sudije. Dešam se bacio na pod i vrištao je kao velika beba. To mi nimalo nije pomoglo i zato sam propustio finale", rekao je Skols u podkastu "A Goal in One".

Uz Skolsa, u finalu protiv Bavacara nije igrao ni Roj Kin, pa je vezni red "crvenih đavola" bio ozbiljno oslabljen.

"Bio sam uništen što nisam mogao da igram u finalu. Roj je takođe bio očajan. Ali pokazali smo da nije važno ko nedostaje, jer smo stvarno imali sjajnu ekipu i puno igrača koji su u svakom trenutku mogli da zamene bilo koga", ispričao je Skols.

Bajern je u finalu na Kamp Nou vodio protiv Mančestera do 90. minuta, ali su onda Tedi Šeringem i Ole Gunar Solskjer postigli dva gola u nadoknadi i doneli Junajtedu pehar Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu