Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2020.

13:24

Milošević o Sumi, napadačkom tandemu, testiranju i japanskoj disciplini VIDEO

Trener Partizana Savo Milošević zadovoljan je posle još jedne trening utakmice.

Izvor: B92

Autor:B92

Milošević o Sumi, napadačkom tandemu, testiranju i japanskoj disciplini VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbaleri Partizana odigrali su još jednu trening utakmicu, gde su se ponovo sastali Crni protiv Belih.

Slavili su Crni rezultatom 2:1, a strelci su bili Lazar Pavlović i Matić sa jedne i Suma sa druge strane.

"Zadovoljan sam, dobro momci rade. Sve utakmice koje smo igrali je jako teško organizovati jer igraju međusobno. Teško je organizovati da to liči na utakmicu, da to bude ozbiljno, a da sa druge strane opet neko nekog ne povredi. Igrači su veoma disciplinovani, dobra je bila i prošla utakmica i jako sam zadovoljan. Ima stvari koje moramo da popravljamo, to je definitivno. Znaju oni to i verovatno su malo više teške noge i treba nam malo više koncentracije, takmičarski ritam treba da se dobije kroz utakmice. Ima još finesa koje treba da se poprave, ali s obzirom kroz šta smo prošli poslednjih par meseci, deluje zadovoljavajuće i ne bih da ih hvalim mnogo", zaključio je uz osmeh trener Partizana.

Lazar Pavlović i Bojan Matić su ponovo bili strelci.

Da li je to iznenađenje?

"Mi koji radimo ovde sa njima, za nas nije iznenađenje jer oni to potvrđuju i da biste bili u Partizanu i da biste dobili šansu da igrate morate da se potvrđujete svakodnevno. Zato su oni tu i znamo šta smo tražili, to nije nikakvo iznenađenje. Dobro je što imamo više igrača koji u svakom momentu mogu da donesu prevagu i da odluče utakmicu. Što više takvih igrača imamo, imaćemo veće šanse i da pobedimo", rekao je Milošević.

Kakva je situacija sa Sejdubom Sumom?

"Vukao je povredu iz derbija, i on i Sadik su bili polu-povređeni kada smo počeli ovaj deo novih priprema. Nismo hteli da rizikujemo, ali danas smo probali jer se uskoro nastavlja prvenstvo i to deluje dobro. Probali smo ih to poluvreme i svi su igrali, osim Sadika i Lutovca, koji je tu blizu da počne sa sto posto. Da ne malerišem, nadam se da će do subote svi biti spremni".

U sredu će se ponovo svi testirati na koronavirus.

"To je nešto što je preporuka našeg ministarstva i fudbalskog saveza, mi kao klub treba da shvatamo ovu situaciju ozbiljno. Treba da uđemo u takmičenje u subotu i treba da vodimo računa o zdravlju igrača, moramo da se kontrolišemo i da vidimo u kom su stanju igrači. Ne sme se ništa prepuštati slučaju".

Takuma Asano ostao je poslednji na zagrevanju.

"To je oduvek bila japanska disciplina, to se ponavlja već godinu dana od kad je on došao, ista situacija – uvek poslednji izlazi sa terena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d