Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.01.2020.

09:49

Afera "Frizer" potresa Lajpcig

Fudbaleri Lajpciga poraženi su za vikend od Ajntrahta (2:0), ali to nije glavna vest kada je u pitanju ovaj klub.

Izvor: MT

Autor: MT

Afera
Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

"Bikovi" su i dalje prvi na tabeli sa bodom više od minhenskog Bajerna, mesta za paniku nema, ali su u javnost procurile nesvakidašnji detalji uoči gostovanja u Frankfurtu.

Naime, Etan Ampadu, Jusuf Polsen, Amadu Hajdara, Dajo Upamekano i Kristofer Nkunku su u svom hotelu angažovali poznatog londonskog frizera Šeldona Edvarda kako bi sredili svoje frizure uoči utakmice.

"Da ste me u nedelju pitali koja je od 12 ekipa koje su igrale utakmice u subotu išle kod frizera pre utakmice, kladio bih se na ogroman novac da to nije Lajpcig. Da budem iskren, malo sam zapanjen", rekao je bivši sportski direktor i trener kluba Ralf Rangnik.

Sve je to zasmetalo i treneru Julijanu Nagelsmanu.

"Moramo da odlučimo da li želimo da idemo napred, da osvojimo titulu ili ćemo stati i ponovo biti kao većina klubova. Nemamo kvalitet kao Bajern i Dortmund, ali svaki minut na treningu moramo da iskoristimo pametnije od njih. Sami odlučite da li želite da budete prvaci ili ne. Vi tu odluku ne treba da kažete meni, ja to osetim, vidim na terenu ili treningu. A ono u sredu nije delovalo kao da je vaša odluka da budete prvaci Nemačke", rekao je Nagelsman.

Markus Kruše, aktuelni sportski direktor, stavio je tačku na ove priče.

"Naravno, ovo izgleda nezgodno jer se mi u klubu trudimo da budemo prizemni. Ali, sigurni smo da nismo izgubili utakmicu zbog poseta frizera klupskom hotelu. Te stvari rešili smo interno, igrači su shvatili da to nije bila dobra odluka", rekao je Kruše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu