Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.12.2019.

09:07

Pankov: Pokazali smo kvalitet, moramo slaviti i u Lučanima

Defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov poručio je da je zadovoljan igrom u drugom poluvremenu i pobedom nad Voždovcem od 2:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Pankov: Pokazali smo kvalitet, moramo slaviti i u Lučanima
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Šampion Srbije je u 18. kolu Linglong Superlige ostvario 15. pobedu ove sezone i tako se učvrstio na čelnoj poziciji na tabeli.

Voždovac je u prvom poluvremenu uspeo da se odbrani, ali je velika ofanziva izabranika Vladana Milojevića u drugom poluvremenu urodila plodom i Crvena zvezda je na kraju slavila golovima Marka Marina i El Fardua Bena.

"Znamo da je Voždovac ekipa koja ima specifičnu igru, svaki njihov napad kreće od golmana. Čvrst su tim, ne odstupaju od svog stila igre. Uspeli smo da pobedimo odličnog protivnika, koji posebno dobro igra na gostujućem terenu. Savladali su našeg večitog rivala, to dovoljno govori. Mi smo pokazali kvalitet, igrali smo dobro, naročito u drugom poluvremnu. Posebno sam zadovoljan igrom u drugom delu utakmice kada smo imali dosta dobrih prilika za gol", izjavio je Pankov.

On je pohvalio publiku koja je došla da podrži igrače posle poraza od Bajerna (0:6).

"Veoma mi je drago što su nas navijači podržali, navijanje je bilo fenomenalno. Oni su uz nas na svakoj utakmici, ne postoji razlika da li igramo na našem stadionu ili gostujućem terenu. Mnogo nam znači njihova podrška, siguran sam da će biti uz nas i u sredu kada nas očekuje nova utakmica u Superligi", rekao je štoper crveno-belih.

Ritam utakmica se ubrzava, igrači nemaju previše vremena za predah.

"Okrećemo se susretu protiv Mladosti iz Lučana. Nema vremena za odmor, već u sredu igramo novu utakmicu. Veoma je bitno da se dobro pripremimo za taj duel i nastavimo pobednički niz i na gostujućem terenu. Očekuje nas gust raspored u narednom periodu. Najbitnije je da dobro odigramo u prvenstvu, a zatim da se posvetimo utakmici koja nas očekuje u Atini protiv Olimpijakosa", zaključio je Pankov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu