Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.11.2019.

17:00

Srbija bez publike u baražu?

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije preti nova kazna pošto je UEFA pokrenula disciplinski postupak.

Izvor: SN

Autor: SN

Srbija bez publike u baražu?
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Iako je na tribinama stadiona "Rajko Mitić" bilo manje od 5.000 ljudi, UEFA je ipak "pronašla način" da sankcioniše Srbiju.

Kako je navedeno, zbog povika "Kosovo je Srbija" i parola sa političkom pozadinom na meču sa Ukrajinom, očekuju se nove kazne.

Srbija je svakako bila pod uslovnom kaznom zbog sličnog navijanja na utakmici sa Portugalom, na Terazijama su svesni da će teško izbeći nove sankcije, pa se očekuje da Srbija meč u baražu na svom stadionu odigra pred praznim tribinama.

Podsetimo, prvi meč će se igrati sa Norveškom u gostima, dok će Srbija drugog učesnika finala baraža dobiti posle okršaja Škotske i jedne od četiri selekcije koja će biti izvučene na žrebu: Bugarske, Izraela, Mađarske i Rumunije.

Preostale tri biće prebačene u “baraž Lige A“ u kome ih čeka Island. Put do Evropskog prvenstva 2020. godine, svakako je bio komplikovan i pre vesti iz Niona, a sada je to otišlo na potpuno novi nivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d