Rajola koristi Junajted da De Lihtu podigne cenu?

Matijs de Liht glavna je tema fudbalskih transfera ovih dana, a kako kažu poslednje informacije on je trenutno bira između Barselone i Mančester junajteda.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Antoan Grizman se oprostio od Atletika, a kvota da je njegova sledeća destinacija Barselona je 1,55, dok je kvota na Mančester Junajted 3,20, a na PSŽ 15! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na prelaske igrače u letnjem prelaznom toku.

Fudbaleri Ajaksa imaju izvandrednu sezonu u kojoj su osvojili šampionsku titulu u Erediviziji, kup Holandije i sekunde su ih delile od igranja finala Lige šampiona, tako da su priče o transferu njihovih najboljih igrača praktično neminovnost.

Jedan od ključnih igrača u ovom podvigu je bio Matijs de Liht, postigao je nekoliko važnih golova, uključujući onaj pobedenosni protiv Juventusa ili vodeći protiv Totenhema, tako da i ne čudi veliko interesovanje Barselone i Mančester junajteda.

U jednom momentu je delovalo kao da je priča oko njegove budućnosti završena i da će od naredne sezone nositi dres Barselone. Naravno, pošto zvanične objave nije bilo, pokrenute su priče o interesovanju Mančester junajteda za mladog de Lihta.

Čak ga je njegov saigrač Dejli Blind savetovao da izabere Mančester junajted pre Barselone.

De Lihtov agent je kontraverzni Italijan, Mino Rajola, koji između ostalog zastupa i Marija Balotelija, Zlatana Ibrahimovića, Henrika Mkitarjana, Pola Pogbu... Pošto su se priče o Junajtedovom interesovanju za de Lihta veoma brzo demantovale, po fudbalskim kuloarima kružile su priče da je sve to bilo Rajolino maslo.

Kako su neki britanski mediji preneli, Mino Rajola je želeo da izvuče od Barselone što više novca može, pa je pokrenuo glasinu o de Lihtovom dolasku u Junajted. Svakako nas čeka uzbudljivo leto, a gde će Matijs de Liht nastaviti karijeru vreme će da pokaže.