Milojević zagonetan: Pričaćemo o ugovoru kad se završi sezona

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević još ne želi da kaže da li će i naredne sezone sa klupe predvoditi tim šampiona Srbije.

Izvor: B92
Podeli
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Milojević je u velikom intervjuu za "Sportski žurnal" pričao o sezoni koja je na izmaku, planovima, kao i igračima sa kojima je stigao do velikih uspeha.

Na pitanje da li je doneo odluku o tome da ostane ili ne, kratko je odgovorio.

"Pričaćemo kad se završi sezona".

Posle odlične dve sezone i dve titule, plasmana u Ligu šampiona, normalno je bilo da dođe i do zasićenja i Milojević to ne krije.

„Možda se i jesam zasitio... Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga", kaže Milojević.

On je još jednom u tekstu indirektno poručio da postoji mogućnost rastanka. Na pitanje imaju li navijači Crvene zvezde razloga za strah, Milojević je rekao

„Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je velik iklub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera“.

Takođe, rekao je i da mu neće biti lako kada jednog dana bude odlazio.

"Neće biti lako, to je sigurno. Nijedan rastanak nije lak. Mora se ostati racionalan, kao kad odlaze igrači. Ne može ovde da se ostane dugo, kao u nekim drugim sredinama. Ne postoji taj model", zaključio je Milojević.

strana 1 od 2 idi na stranu