Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.04.2019.

17:25

Ivančić: Brazil pravi test

Selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić rekao je da su prijateljski mečevi protiv Brazila prilika da vidi gde se njegov tim nalazi u ovom trenutku.

Izvor: SN

Autor: SN

Ivančić: Brazil pravi test
Foto: Starsport

"Ovo je sjajna prilika da vidimo najbolje svetske igrače u nasoj zemlji. Brazil je uvek ima vrhunsku ekipu, sjajne individualce, a sad su i taktički na najvišem nivou. Dobili su Portugaliju 10:1 u dve utakmice i Španiji naneli prvi poraz posle 13 godina njihovom terenu, sve što bih dalje rekao je suvišno", rekao je Ivančić na konferenciji za novinare u prostorijama FSS na Terazijama.

On je dodao da veruje da će publika uživati u sjajnom ambijentu.

"Brazil je daleko kvalitetnija ekipa od nas, nećemo da se lažemo. Ipak, možemo mnogo da Naučimo i vidimo neke stvari, verujem da ćemo biti jači posle ove dve utakmice. Igrali smo već sa najjacim selekcija ma i to nadigravali se, ali ovo je korak više".

Selektor se osvrnuo i na izostanak najboljeg futsalera Mladena Kocića zbog medjusobnih nesuglasica.

"Imali smo probleme, ne bih širio priču previše. Odnos prema timu treba da bude u prvom planu, a ne pojedinac. Odluka je bila teška, nije jednostavno, ali za sada je tako".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu