Emotivni izliv Balotelija: A šta ako jednog dana kažem "ne"?

Fudbaler Olimpika iz Marseja Mario Baloteli je upozorio čelnike Fudbalskog saveza Italije da će jednoga dana možda odbiti njihov poziv.

SVIzvor: B92
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Nekadašnji veliki talenat svetskog fudbala nije pozvan za utakmice Italije protiv Finske i Lihtenštajna u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

“Jednog dana, možda ću vam biti potreban, ali posle godina uvreda, potcenjivanja, možda ću to odbiti“, naveo je Baloteli.

On je uputio poruku podrške Mojsu Keanu, napadaču Juventusa koji je postigao prvi pogodak u nacionalnoj selekciji “Azura“, ali se potom obratio i “široj javnosti“.

“Da li ste ikada pomislili, a to se možda neće desiti, da ću vam jednog dana biti potreban i da ću biti spreman da se odazovem kao što sam to činio u protekle tri godine? Možda sam sada, posle godina vređanja, emotivno umoran? Ja nisam robot, ni idiot. Mnogo puta ne odgovaram na tenzije, ali se sve to nagomilava“, napisao je Baloteli.

Dodao je i da traži samo da bude poštovan, kao što on poštuje Italiju.

“Tada će sve biti u redu. Ne očekujem da me gledate kao fenomena, ali garantujem da možete da dobijete najbolje od mene, uz poštovanje. Ja ne radim ništa da bih zaslužio ovakvo nepoštovanje. Zato vas ljubazno molim pre nego što to počnem da tražim“, naveo je Baloteli.

strana 1 od 2 idi na stranu