Nova vest
Fudbal

Subota, 23.03.2019.

16:10

Fejsa došao u hotel i tražio od Krstajića da ne igra za Srbiju

Fudbaler Ljubomir Fejsa zatražio je da ne igra za Srbiju protiv Portugala na startu kvalifikacija za EURO2020, prenosi ugledni portugalski list "A Bola".

Izvor: B92

Autor:B92

Fejsa došao u hotel i tražio od Krstajića da ne igra za Srbiju
Foto: Starsport

Prema pisanju Portugalaca Fejsa je u petak došao u hotel u kojem su odseli reprezentativci Srbije i tražio od selektora Mladena Krstajića i čelnika Saveza da ne igra utakmicu u ponedeljak.

U petak se pojavila informacija da Fejsa neće igrati protiv Portugala zbog povrede, međutim pisanje "A Bole" razlikuje se od te vesti, pošto oni navode da je Ljubomir zatražio da ne igra, jer je u poslednja dva meseca na terenu proveo samo 120 minuta.

Vezni fudbaler pre nešto više od nedelju dana igrao je u revanš meču protiv Dinama iz Zagreba i odigrao je od početka pa do kraja (120 min). Fejsa navodno i dalje oseća blagi bol u stopalu i kako ne bi rizikovao potencijalnu povredu, želi da preskoči meč i da se što bolje spremi za kraj sezone.

Prema pisanju "A Bole" Fejsa ne želi da rizikuje mesto u sastavu Benfike.

Utakmica izmežu Srbije i Portugala na programu je u Lisabonu u ponedeljak od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d