Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.01.2019.

22:20

Mihajlović: Uvek sam radio bolje – i od prethodnika i od naslednika

Siniša Mihajlović se vratio u klub u kom je započeo svoju samostalnu trenersku karijeru, sa jedinim ciljem – da Bolonja ostane u Seriji A.

Izvor: SV

Autor: SV

Mihajlović: Uvek sam radio bolje – i od prethodnika i od naslednika
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Srpski stručnjak je izjavio da želi da da veru ekipi da može da izbori opstanak.

“Uvek sam radio bolje od svojih prethodnika, a i od onih koji su me nasleđivali. Uveren sam da će Bolonja izbeći eliminaciju“, rekao je Mihajlović.

Bivši selektor Srbije je dodao da je pred njim i ekipom težak zadatak.

“Imam samopouzdanje, verujem da igrači imaju. Ako je slučaj drugačiji, naći ću način da ih ubedim. Da ne verujem, ne bih ni dolazio. Pričao sam sa igračima, tražio sam koncentraciju od njih“, rekao je Mihajlović.

Jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala je na klupi Bolonje zamenio Filipa Inzagija, koji je dobio otkaz posle poraza Frozinonea, rezultatom 4:0.

“Bolonja je udarila u dno, vidim to kao pozitivnu stvar jer može da bude samo bolje. Moj posao je da ubedim igrače. Uvek pokušavam da pobedim, neki igrači me već znaju po tome. Moramo da budemo agresivniji, svi će morati da se žrtvuju za tim“, naveo je Mihajlović.

On će drugi debi u Bolonji imati protiv Intera, koji se takođe nalazi u velikoj krizi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu