Nova vest
Fudbal

Subota, 15.12.2018.

14:08

Vuletić: Nismo daleko od odluke da napustimo Superligu

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić potvrdio je za B92 da je Upravni odbor kluba iz Humske blizu odluke da napusti takmičenje u Superligi.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Vuletić: Nismo daleko od odluke da napustimo Superligu
Foto:Starsport

Partizan je nezadovoljan zbog toga što je u subotu morao da igra utakmicu sa Mačvom po ekstremno teškim uslovima, da bi samo dan kasnije ostali mečevi bili odloženi.

Vuletić je najavio da će uskoro klub izaći u javnost sa saopštenjem, a rekao je i da su grubo prekršenja pravila o takmičenju u Superligi.

"Upravo pišem saopštenje. Ima tu mnogo pravnih elemenata. Generalno, informacija o našem napuštanju Superlige nije netačna, ali je možda preuranjena. Prethodno planiramo da iscrpimo sva pravna sredstva, pa ako tu ne bude kako očekujemo, razmotrićemo odluku o istupanju", rekao je Vuletić za B92.

On je pojasnio konkretno o čemu se radi.

"Smatramo da je grubo prekršen član 68 pravilnika o takmičenju. Uložićemo žalbu direktoru lige, pa ako tu budemo odbijeni, onda idemo u drugostepeni postupak. U slučaju da i tada ne budemo zadovoljno odlukom, razmotrićemo šta i kako dalje. Mogu da kažem da je Upravni odbor Partizana blizu toga da donese odluku o istupanju iz Superlige, naši stavovi se poklapaju", rekao je Vuletić.

On je takođe dodao da Partizan smatra da je ovo više pravno nego sportsko pitanje i poručio je da je višestruko prekršen i član 2 propozicija o takmičenju za sezonu 2018/19 i to u članu 12 koji je u vezi i sa članom 16.

Kako god bilo, u Humskoj su nezadovoljni, a šta će se dalje događati, pokazaće vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d