Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.12.2018.

16:55

Klop prihvatio da plati kaznu zbog upada na teren

Menadžer Liverpula Jirgen Klop prihvatio je da plati kaznu zbog prekršaja koji je načinio na derbi utakmici protiv Evertona.

Izvor: B92

Autor:B92

Klop prihvatio da plati kaznu zbog upada na teren
Photo by Clive Brunskill/Getty Image

FA Engleske je odredila da nemački stručnjak mora da plati kaznu u visini od 8.000 funti zato što je u 96. minutu susreta na "Enfildu" utrčao na teren da proslavi gol Divoka Origija.

Klop je pored toga upozoren da bi svaki naredni prekršaj vodio ka suspenziji.

"Očigledno da sve to nisam mogao da izbegnem. Da ne postoje pravila, mi menadžeri bismo to radili svake nedelje. Zato postoje pravila i ako ih prekršite, morate biti kažnjeni. Ne mislim da iko misli da je to pogrešno. Desilo se, nema problema, platiću kaznu, sve je u redu", rekao je menadžer Liverpula.

Njegov kolega sa klupe Evertona, Marko Silva, smatra da Klop nije trebalo da bude kažnjen.

"Za mene, to nije problem. U pitanju su emocije, to je normalna situacija, slavio je gol. Sigurno to nije unapred planirao. Ne znam kakva bi bila moja reakcija da smo mi u tom momentu postigli gol. Ako mene pitate, nije trebalo da ga kazne, ali FA je ta koja odlučuje", rekao je portugalski stručnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve