Nova vest
Fudbal

Subota, 01.12.2018.

21:48

Ronaldo i Grizman propuštaju ceremoniju dodelu "Zlatne lopte"?

Posle najava da će Luka Modrić biti dobitnik nagrade "Zlatna lopta", mediji u Italiji najavljuju da će dva kandidata za nagradu bojkotovati ceremoniju.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ronaldo i Grizman propuštaju ceremoniju dodelu
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Odluka o dobitniku se nije dopala Kristijanu Ronaldu i Antoanu Grizmanu, pa pojedini mediji sada najavljuju kako ih sigurno neće biti u ponedeljak na dodeli nagrada.

U slučaju da se zaista potvrde navodi da je Modrić dobitnik nagrade za najboljeg igrača godine, on će biti prvi hrvatski igrač sa tim priznanjem.

Podsećanja radi, Modrić je sa Realom osvojio pehar Lige šampiona, a sa Hrvatskom na Mundijalu u Rusiji je igrao finale u kojem su "vatreni" poraženi od Francuske.

FIFA ga je ove jeseni već proglasila igračem godine, a na toj ceremoniji Ronaldo takođe nije bio prisutan.

Nejasno je ko će biti iza Modrića, mada se priča da će drugo i treće mesto osvojiti igrač PSŽ-a Kilijan Mbape i Reala, Rafael Varan.

Ronaldo ne može da se pomiri da je Modrić imao veće zasluge od njega u osvajanju pehara, dok je Grizman, navodno, kao i svi u Atletiku, bio nezadovoljan kada je saznao da za njega najverovatnije neće biti mesta ni na podijumu "Zlatne lopte", iako je sa Francuskom osvojio titulu prvaka sveta, a sa klubom Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve