Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2018.

22:30

Katastrofa Iguaina – Ronaldo i Mandžukić presudili Milanu

Fudbaleri Juventusa pobedili su na gostovanju Milan sa 2:0 u 12. kolu Serije A.

Izvor: PT

Autor: PT

Katastrofa Iguaina – Ronaldo i Mandžukić presudili Milanu
Foto: Getty Images

Veoma lošu utakmicu odigrao je Gonsalo Iguain, koji se nalazi na pozajmici u tim iz "grada mode" iz "Stare dame".

Argentinski napadač prvo je promašio penal u 41. minutu, a potom je u 83. dobio prvi žuti, a potom i crveni zbog nesportskog ponašanja prema sudiji Macoliniju.

Juventus je na poluvremenu vodio sa 1:0, pošto je hrvatski igrač Mario Mandžukić još u osmom minutu savladao Donarumu. Sandro je poslao odličan centaršut, a Mandžukić je glavom poslao loptu u gol.

Do petnaestominutne pauze nije bilo promene na semaforu, a moglo je jer je Iguain u 41. promašio šut sa bele tačke.

U nastavku duela Argentinac je dobio crveni karton, a Kristijano Ronaldo je rešio pitanje pobednika. Portugalac je u 81. minutu iskoristio odbitak i lako poslao loptu iza leđa Donarume.

Juventus je ostao ubedljivo prvi na tabeli sa 34 boda iz 12 mečeva, dok je Milan ostao na petom sa 21 bodom. "Stara dama" ima šest bodova više od drugoplasiranog Napolija.

U terminu od 18 časova Sasuolo i Lacio su odigrali 1:1, a srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić odigrao je svih 90 minuta za "nebesko plave", ali opet nije imao veći učinak na terenu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu