Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.10.2018.

12:16

Vidić: Bilo je sjajno biti saigrač Ronalda

Povratak Kristijana Ronalda na Old Traford je veliki momenat za sve, tvrdi njegov bivši saigrač i kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Vidić: Bilo je sjajno biti saigrač Ronalda
Foto: Starsport

Ronaldo se u dresu Juventusa vraća na mesto uspeha, gde je sa Junajtedom i Vidićem u timu osvojio Ligu šampiona, tri Premijer lige i potpuno se afirmisao, drugi put otkad je napustio Mančester.

"Igrao sam sa Ronaldom nekoliko godina, osvojili smo mnogo trofeja i imamo odlične uspomene. Veliki je trenutak njegov povratak na Old Traford, nadam se da ovog puta neće da pobedi. Kristijano je vrhunski igrač i bilo je sjajno biti njegov saigrač", kaže Vidić za Omnisport.

Vidić i Ronaldo su tri i po sezone bili saigrači, a onda je Portugalac u dresu Real Madrida dostigao zenit, srušio brojne rekorde i osvojio sve što se moglo osvojiti.

"Moraš da imaš takve igrače u timu, oni uvek guraju napred druge. Fudbaleri poput Ronalda nikada nisu zadovoljni igrom, hoće stalno da napreduju i zato su neophodni. On je pravi primer svima".

Utakmica dva tima igra se večeras od 21 sat na Old Trafordu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve