Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.10.2018.

13:00

Englezi spremaju dodatne policijske snage za meč Liverpul – Zvezda

Policija u Liverpulu procenila je susret u Ligi šampiona između Liverpula i Crvene zvezde rizičnim i najavila jake mere obezbeđenja na Enfildu.

Izvor: B92

Autor:B92

Englezi spremaju dodatne policijske snage za meč Liverpul – Zvezda
Starsport

Uprkos tome što Crvena zvezda ima zabranu organozovanog dovođenja navijača, očekuje se da će imati značajnu podršku sa tribina kao što je bilo protiv Pari Sen Žermena u Parizu.

Na Parku prinčeva je bilo više od 1.000 pristalica crveno-belih koji su nekako došli do ulaznica, pa policija u Liverpulu očekuje da tako bude i u sredu na Enfildu.

"Svesni smo zabrane, ali imaćemo sveobuhvatnu policijsku operaciju, radićemo zajedno sa oba kluba, kao i srpskom policijom u pripremi utakmice, kako bi se osiguralo da gledaoci na tribinama i oko stadiona budu bezbedni", izjavio je predstavnik policije Mersisajda, Pol Vajt.

Koliko su opsežne pripreme domaćina za ovu utakmicu govori i sledeća izjava.

"Planiramo da angažujemo dodatne policijske snage na terenu. Policija će imati poseban plan mera bezbednosti u samom centru grada, kako bi bilo osigurano da ne dođe do incidenata bilo koje vrste", poručio je Vajt.

Posle dva kola u Ligi šampiona Crvena zvezda je na poslednjem mestu C grupe sa sa jednim osvojenim bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve