Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.10.2018.

20:08

Kontra: Penal je u redu, isključenje i ne baš

Selektor reprezentacije Rumunije Kozmin Kontra rekao je da nema zamerku zbog toga što je Srbiji danas dosuđen penal.

Izvor: PT

Autor: PT

Kontra: Penal je u redu, isključenje i ne baš
Foto: EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

"Po novim pravilima, okej je što je dosuđen penal, ali to što smo dobili crveni karton i nije baš u redu. Zadovoljan sam igrom i svojim fudbalerima. Bilo je teško protiv brzih i tehnički dobrih protivnika. Dali smo sve od sebe i smatram da smo igrali veoma dobro", rekao je Kontra posle utakmice u Bukureštu.

Rumunija i Srbija su igrali nerešeno bez golova u četvrtom kolu Lige nacija.

Domaćin je od 44. minuta imao igrača manje, pošto je Gabrijel Tamaš isključen kada je napravio penal nad Mijatom Gaćinovićem. Dušan Tadić ga nije iskoristio. Sitauciju možete pogledati OVDE.

"Utakmica je bila teška i videli smo dva različita poluvremena, upravo iz tog razloga. Igrali smo onako kako smo se dogovorili u prvom, bili uravnoteženi, napadali. Ali, posle penala i crvenog kartona je bilo drugačije. Morali smo da se reorganizujemo, pokušavali smo iz kontranapada i uglavnom smo se koncentrisali na odbranu", kazao je Kontra.

Rumunija ima šest bodova, dva manje od Srbije, a dva više od Crne Gore, koja će kasnije igrati svoju utakmicu četvrtog kola protiv Litvanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve