Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.10.2018.

23:40

Maksimović: Ključna pobeda, pokazali smo da smo prava ekipa

Vezista Srbije Nemanja Maksimović rekao je da je trijumf na "Stadionu pod Goricom" potvrda da je ekipa sazrela i da ima visoke ambicije.

Izvor: B92

Autor:B92

Maksimović: Ključna pobeda, pokazali smo da smo prava ekipa
Foto: B92/Aleksandar Kovaèeviæ

Fudbaleri Srbije savladali su na gostovanju selekciju Crne Gore sa 2:0 u "bratskom derbiju" koji je obeležio treće kolo Lige nacija.

"Veoma važna pobeda. Danas smo pokazali da smo prava ekipa. Borimo se zajedno i ispravili smo neke greške koje smo imali u prethodnim utakmicama", rekao je Maksimović.

"Orlovi" imaju priliku da trijumfom u Bukureštu za tri dana overe prvo mesto u grupi.

"Svakako jedna od ključnih pobeda kako za prvo mesto, tako i za našu ekipu. Pokazali smo da možemo, danas je bio veliki broj igrača koji su igrali zajedno u mlađim kategorijama. Mislim da se polako navikavamo na seniorski fudbal", dodao je Maksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d