Milojević: Gol je čist kao suza, igrači krili virus od mene

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, smatra da je njegova ekipa loše ušla u meč, ali da je zasluženo osvojila bod kao i da je gol "čist kao suza".

Izvor: B92 Srbija
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

"Šta je sporno kod gola, gol je čist kao suza?! Znate šta, gledali smo snimak. Za mene je to bio čist gol, ali biće tu polemika, razgovora. Mi nismo krivi što Partizan nije ušao u Ligu Evrope, stvorila se euforija da je Zvezda nešto božansko. Meni je drago zato što možemo da rasprodamo još tri stadiona. Postoji euforija ona je možda negativno uticala na moje igrače. Te favorizovanje Zvezde, pa Marin, znam da smo obojeni i ovako i onako...", nervozno je reagovao Milojević na pitanje vezano za izjednačujući gol.

On je zatim govorio o VAR-u.

"Gol tehnoligija postoji u Evropi, nemam dilemu da li bi trebalo da se uvede kod nas. Voleo bih prvo da vidim to negde na Balkanu, mislim da bi se tražio pregleda snimka svakih 30 sekundi. To smo mi i tu se ništa neće promeniti".

Milojević kaže da je očekivao težak meč u Humskoj.

"Očekivali smo ovakav meč, ali smo loše ušli u njega. Posle je problem da se vratiš zbog značaja utakmice. U drugom poluvremenu smo uspeli da se konsolidujemo, drugo poluvreme je pripalo nama. Svakom po jedno poluvreme. Nisam, ipak, zadovoljan rezultatom, ovo su specifične utakmice".

Trener Crvene zvezde kaže da nije znao da su neki igrači bolesni.

"Par igrača ima virus, a od velike želje da ne propuste derbi nisu hteli da mi kažu".

Milojević je pohvalio i Partizan.

"Partizanu je pripalo prvo poluvreme, nama drugo, možda su hteli da čuvaju rezultat, ja to ne znam… Igrali smo loše u prvom delu, bio je Partizan agresivan, hteli smo mi da uđemo još jače, ali nismo. Nismo imali strast na početku, nismo se snašli", zaključio je Milojević.

strana 1 od 2 idi na stranu