Nova vest
Fudbal

Petak, 31.08.2018.

18:48

Krkić ne dolazi, Marin, Boaći i Čaušić stigli u zvezdu

Fudbalski klub Crvena zvezda pokušava u poslednjim satima prelaznog roka da završi veliki posao tako što bi dovela Marka Marina i Ričmonda Boaćija.

Izvor: PT

Autor: PT

Krkić ne dolazi, Marin, Boaći i Čaušić stigli u zvezdu
Foto: Getty Images

Ranije u toku dana španski mediji preneli su da se Zvezda nalazi u pregovorima sa Bojanom Krkićem, nekada velikom nadom Barselone, međutim od tog transfere neće biti ništa, potvrđeno je za "Mozzart sport".

Zvezda se okrenula Marku Marinu, kojeg je u poslednjim minutima prelaznog roka uspela da dovede. Ulaskom u Ligu šampiona stvorili su se i finansijski uslovi da igrač rođen u Bosni i Hercegovini zaigra za Zvezdu.

Marin od 2016. godine igra za Olimpijakos za koji je odigrao 59 utakmica i zabeležio 12 golova uz deset asistencija.

Crveno-beli realizovali su transfer Ričmonda Boaćija, za kojeg je Terzić, nakon plasmana u LŠ, rekao da najverovatnije dolazi. Boaći je u februaru iz Zvezde prešao u kineski Đangsu, međutim nije se najbolje snašao.

Napadač Gane jedan je od najboljih napadača koje je Zvezda imala u prethodnih nekoliko godina i njegovim povratkom popunjeno je dugo čekano mesto napadača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve