Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.08.2018.

17:15

"Partizan najveći na Balkanu, san mi se ostvario"

Novi fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je da mu je velika čast što je došao u taj klub, za koji je kazao da je najveći na Balkanu.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: FK Partizan

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u najveći klub na Balkanu. Svaki klinac je sanjao da dodje u tako veliki klub. Moj san se ostvario. Na meni je da radim, budem što bolji i opravdam poverenje", rekao je Šćekić na predstavljanju na stadionu u Humskoj.

Šćekić je naveo da navijači od njega mogu da očekuju "odanost, poverenje i rad" i dodao da odlično poznaje novog trenera Zorana Mirkovića sa kojim je dve i po godine saradjivao u crnogorskom nacionalnom timu.

Razgovarao je i sa selektorom Crne Gore i bivšim trenerom Partizana Ljubišom Tumbaković, koji ga je "uputio u to u kakav klub dolazi".

Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da je Šćekić ono što je potrebno Partizanu.

"Ima potrebno iskustvo, zna kako se igra na međunarodnom nivou. To je struka apostrofirala kao bitno u ovih 10-15 dana od kako je došao novi trener", rekao je Iliev.

Aleksandar Šćekić, 26-godišnji vezni fudbaler, potpisao je ugovor na tri godine, a u Partizanu će nositi dres sa brojem 19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve